L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Ik hou van trends en nieuwe dingen. Het is al een tijdje geleden sinds Lancôme haar Miracle Cushion uitbracht, en ik las er veel goede dingen over. Onlangs kwam ook L’Oréal Paris met zo’n kussenfoundation op de proppen, en ik kon niet wachten om er eentje uit te proberen. Ik moest even wachten voordat ik de kleur vond die ik nodig heb, maar uiteindelijk vond ik hem toch en kon ik hem uitproberen. Als jij ook zo benieuwd bent naar de L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation, lees dan snel verder.

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

De L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation zit in een een supermooi en schattig doosje. Ik hou van de look, ik word telkens blij als ik hem zie liggen! L’Oréal Paris vertelt over deze foundation dat het dé innovatie is op het gebied van foundation. De foundation is verkrijgbaar in 6 kleuren, maar in mijn Kruidvat filiaal zijn er maar 4 kleuren beschikbaar. Ik koos voor de kleur Golden Beige, dat is nummer 07.

  • L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation, €17,99 bij de drogist

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Als je het dekseltje van het feestje opent, zie je meteen een sponsje liggen. Het is de bedoeling dat je de foundation aanbrengt met het sponsje. Wat me ook meteen opvalt is het handige spiegeltje. Eigenlijk is dit een superhandige foundation voor onderweg! Je hebt geen extra spiegel of kwast nodig. En zoals jullie misschien weten, ben ik zelf de grootste fan van producten die handig onderweg te gebruiken zijn.

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Als je het volgende dekseltje opent zie je het kussentje – of sponsje – liggen dat doordrenkt is met foundation. Met het applicatiesponsje duw je op het kussentje, zodat er foundation op de applicator komt. Het voordeel van dit kussentje, is dat je altijd de juiste hoeveelheid foundation opneemt. Tenminste, dat is wat L’Oréal Paris vertelt.

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Op de foto hierboven heb ik de L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation geswatcht op mijn arm. Je moet wat moeite doen om hem te zien, omdat hij een erg lage dekking heeft en omdat de kleur goed matcht. De foundation is op waterbasis en heeft een dewy finish. Hij heeft dus eigenlijk alles waar ik van hou!

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Op de foto hierboven draag ik geen makeup. Ik heb geen overdreven harde verkleuringen, maar hier en daar schijnt er wel wat roodheid door mijn huid heen, en ik gebruik dan ook graag een foundation om alles te egaliseren.

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

En dit is hoe mijn huid eruitziet met de L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation.

Het effect is enorm natuurlijk, zelfs van dichtbij zie je niet dat ik foundation op heb. De finish is niet mat, maar ook niet glanzend, waardoor hij het meest natuurlijke effect geeft. Dit is echt voor mij echt de ideale foundation voor overdag: hij egaliseert mijn huid, zonder mijn huid te bedekken. Op zoek naar een no makeup makeuplook, dan heb je een foundation als deze nodig.

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Links: zonder foundation – Rechts: met de L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Het sponsje met het kussentje werkt ook erg fijn. Voorheen bracht ik mijn foundation meestal aan met een kwast, maar de tap-tap methode geeft een iets natuurlijker effect. Ik gebruik de foundation nu al een tijdje, en ik was bang dat de foundation snel op zou zijn. Na een paar dagen komt er wat minder uit het kussentje, maar dan is het gewoon een kwestie van het potje eens te schudden, en hem een tijdje omgekeerd te bewaren. Zo kan de foundation naar de oppervlakte van het kussentje vloeien.

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation

Conclusie

Voor een budgetfoundation is deze L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation misschien een beetje aan de dure kant, maar ik tel er graag €17,99 voor neer. De verpakking is niet alleen mooi, maar ook heel handig en de methode om hem aan te brengen is vernieuwend én gemakkelijk. De foundation heeft een vrij lage dekking, die voor mij echt perfect is. Hij heeft een dewy finish, maar hij ziet er geenszins vet uit. Bovendien blijft hij ook heel goed zitten. Echt negatieve punten zijn er niet aan deze foundation, maar als ik er één ding aan mocht veranderen zou ik de prijs een paar euro’s omlaag halen. Toch weet ik zeker dat ik hem opnieuw koop zodra de mijne leeg is. Ik geef de L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Foundation een 9/10. Momenteel is dit mijn dagelijkse foundation, en ik ben nog steeds elke dag onder de indruk van het resultaat.

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.