CATRICE Luminous Lips & Ultimate Colour Lipstick

Het is echt al heel lang geleden sinds ik laatst een lipstick van CATRICE kocht, maar onlangs vond ik toch dat ik er echt wel eentje verdiende. Of twee, om precies te zijn. Ik stond een moment naar het schap te kijken, en mijn oog viel op een lipstick uit de Luminous Lips lijn en eentje uit de Ultimate Colour lijn. Mijn collectie CATRICE lipsticks is er weer twee rijker, en vandaag laat ik mijn twee nieuwste aanwinsten zien. Lees snel verder!

CATRICE Luminous Lips & Ultimate Colour Lipstick

Ik had nog geen lipstick uit de Luminous Lips lijn, dus ik was erg benieuwd naar deze nieuweling. Ik koos voor de kleur 150 – Into The Maroon Lagoon. Van de Ultimate Colour lijn heb ik er echt al ontelbaar veel, kijk maar naar dit artikel waarin ik al mijn lipsticks laat zien. Toch vond ik dat ik nog niet genoeg tinten in mij bezit had, en nam ik kleur 450 – Legend’Berry mee naar huis.

  • CATRICE Luminous Lips lipstick, €3,99 bij Kruidvat
  • CATRICE Ultimate Colour lipstick, €3,99 bij Kruidvat

CATRICE Luminous Lips & Ultimate Colour Lipstick

De Luminous Lips lipsticks van CATRICE bevatten hyaluronzuur die de lippen er voller doet uitzien en hydrateert. De dekking van de lipsticks is medium, en de finish is uiteraard glanzend.

CATRICE Luminous Lips & Ultimate Colour Lipstick

De Ultimate Colour lipsticks ken ik al wat langer, en de lipsticks uit die lijn zijn al jaren mijn favoriet. De kleur die ik heb gekozen, Legend’Berry, is wat minder ‘Berry‘ dan ik had verwacht. Hij ziet er vrij warm uit, voor een bessenkleurtje. Maar mij hoor je niet klagen, ik hou van warme lipkleuren!

CATRICE Luminous Lips & Ultimate Colour Lipstick

Hierboven heb ik de twee kleurtjes geswatcht. Links zie je de Luminous Lips lipstick 150 – Into The Maroon Lagoon, en rechts de Ultimate Colour lipstick in de kleur 450 – Legend’Berry.

De Luminous Lips lipstick heeft inderdaad een iets lagere dekking, maar hij is wel heel egaal en daar ben ik blij om. De beide lipsticks hebben prachtig pigment en ook een prachtige kleur.

CATRICE Luminous Lips & Ultimate Colour Lipstick

Op de foto hierboven draag ik de CATRICE Luminous Lips lipstick 150 – Into The Maroon Lagoon.

Wauw, wat een glans! De lipstick voelt heerlijk glad aan, maar door de glanzende finish blijft hij jammer genoeg niet enorm lang zitten. Op zich vind ik dat niet zo erg, want ik vind het wel fijn om nu en dan mijn lipstick bij te werken, en bovendien vervaagt hij op een mooie manier van de lippen, zonder brokkelen of korrelen.

CATRICE Luminous Lips & Ultimate Colour Lipstick

De kleur is een beetje lichter dan ik had verwacht, maar ik vind hem toch erg mooi. Hij heeft dat typische oud-roze kleurtje dat tegenwoordig zo trendy is. Ik vind de kleur echt supermooi!

CATRICE Luminous Lips & Ultimate Colour Lipstick

Op de foto hierboven draag ik de CATRICE Ultimate Colour lipstick 450 – Legend’Berry.

De lipstick heeft een iets minder glanzende finish, maar voelt ook echt heel fijn aan op de lippen, én hij houdt het wat langer vol dan de Luminous Lips lipstick. Het enige dat ik kan opmerken is dat hij niet perfect dekt, maar dat komt wel vaker voor bij donkere lipsticks.

CATRICE Luminous Lips & Ultimate Colour Lipstick

Ik hou zelf wel van dit soort donkere lipsticks, ze geven veel karakter aan een gezicht. Legend’Berry is zo’n statement lipstick. Ik zou hem niet elke dag kunnen dragen, maar als ik wat extra’s nodig heb is dit wel een kleurtje waar ik naar zou grijpen.

CATRICE Luminous Lips & Ultimate Colour Lipstick

Conclusie

Wat ben ik blij dat ik eindelijk toch nog eens een lipstick van CATRICE heb geprobeerd. Ik vind beide lipsticks een mooie toevoeging aan mijn collectie. De Luminous Lips lipstick in de kleur 150 – Into The Maroon Lagoon heeft een prachtige glans én een prachtig trendy kleurtje. De Ultimate Colour lipstick 450 – Legend’Berry is een intense lipstick die goed blijft zitten, maar die jammer genoeg niet perfect dekt. Toch weet ik zeker dat ik ze allebei snel weer uit de kast zal nemen, want ik vind dat ik een goede keuze heb gemaakt. Ik geef Into The Maroon Lagoon een 8/10 en Legend’Berry krijgt van mij een 7/10.

Welk kleurtje vind jij het mooist? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.