Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit

Ik was rustig aan het rondwandelen op de Goed Gevoel Ladies Fair, toen ik opeens naar een stand toe getrokken werd, en een vrouw me leek aan te vallen met een sjabloon en een kwastje. Ik deed geschrokken een stap naar achteren, maar toen ik zag dat ze gewoon een wenkbrauwproduct wou demonstreren liet ik haar rustig begaan. Het was de Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit, die ik na een leuk gesprekje mee naar huis kreeg om zelf te testen. Als je wil weten wat ik ervan vind, lees dan verder!

Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit

Cresty is een merk waar ik nooit eerder van gehoord had, maar het blijkt dus een merk te zijn dat vooral vaak op beurzen staat en slechts een klein assortiment van producten heeft. Zo hebben ze de Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit die ik vandaag bespreek, en verder ook een kwast, magic pencils, een eyeliner en mascara, en een bronzer. De Eyebrow Kit vind ik zelf het leukste, en ik kan niet wachten om hem uit te testen!

  • Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit, €39,95 via onder andere deze website

Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit

De kit is echt wel aan de dure kant, maar je krijgt er wat voor. In het doosje zit niet alleen het wenkbrauwpoeder, dat ‘semi-permanent’ is (lees: waterproof), maar ook een kwastje, drie sjabloontjes en een gebruiksaanwijzing. De kit was op de beurs verkrijgbaar in twee kleuren, waarvan ik ze allebei mee naar huis kreeg, maar volgens de vrouw van de stand was de kleur die je hierboven ziet de goede kleur voor mij. Dit is de kleur Dark Brown, en ik kreeg ook de kleur Charcoal mee naar huis. Dark Brown vind ik op de website niet terug, maar ik denk dat de kleur Taupe dezelfde kleur is.

Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit

Het doosje waar het poeder in zit is simpel, voelt niet heel stevig aan, maar bevat wel vrij veel product. Het kwastje heeft twee uiteinden: aan de ene kant zit een wenkbrauwkwastje zoals ik het zelf graag gebruik, een schuine platte kwast, en aan de andere kant zit een fluffy kwastje. Er zitten ook drie sjabloontjes bij: Thin, Natural en Thick. Het verschil tussen Thin en Natural is dat Natural iets dikker is, en Thick is niet echt dikker maar iets langer.

Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit

Op de foto hierboven heb ik de twee kleuren geswatcht: links zie je Dark Brown (of Taupe) en rechts zie je Charcoal. Ik gebruik zelf meestal Dark Brown, en die kleur is perfect voor mij, maar Charcoal is echt een kleur die bij iedereen past: hij is heel koel en assig. De poeders zijn prima gepigmenteerd en niet poederig. Tot hier alles goed!

Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit

Op de foto hierboven zie je hoe mijn wenkbrauwen eruitzien zonder enig wenkbrauwproduct. Ik heb vrij donkere en volle wenkbrauwen, maar ik hou van de on fleek look, en daarvoor heb ik een wenkbrauwproduct nodig!

Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit

Hierboven heb ik mijn wenkbrauw bijgewerkt met de Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit. Ik gebruikte het Natural sjabloon, en de kleur Dark Brown. Ik was nooit echt fan van sjablonen, maar op zich werkt het wel gemakkelijk: je zet het sjabloon op je wenkbrauw en focust op de arch. Vervolgens gebruikte ik de fluffy kant va het kwastje om mijn wenkbrauw in te kleuren. Ik vind het resultaat echt fantastisch!

Bovendien blijft het poeder ook écht goed zitten. ’s Avonds, wanneer ik mijn gezicht ga reinigen, ben ik steeds onder de indruk over hoe perfect mijn brows er nog uitzien!

Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit

Conclusie

Ik vind mijn wenkbrauwen bijtekenen een hele klus, en ik vind het ook moeilijk om ze heel scherp te krijgen. Totdat ik de Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit leerde kennen, want met het sjabloontje kan je heel gemakkelijk én snel je wenkbrauwen superscherp bijtekenen. Ik focus op de buitenkant van mijn wenkbrauwen, en zo krijg ik het resultaat dat je hierboven ziet. Ik vind het producten enkel wel wat overpriced. Voor de kit betaal je bijna €40, en hoewel dat een normale prijs is voor een high-end product, had het voor mij toch wat minder mogen kosten. Toch is mijn conclusie erg positief, want ik vind het een superhandig product, dat écht goed blijft zitten. De Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit krijgt van mij een 9/10. Ik zou hem zo opnieuw kopen, maar ik kan begrijpen dat sommigen hem te duur vinden.

Gebruik jij soms sjablonen om je wenkbrauwen bij te tekenen?

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.