Makeup Eraser

Hoe graag we ook helemaal perfect gemaquilleerd zijn, ’s avonds MOET onze makeup er weer af gehaald worden. Ik gebruik altijd een zachte cleanser en water om mijn makeup weg te halen, maar er bestaat ook een andere manier. De Makeup Eraser is een doekje dat zelfs waterproof makeup gemakkelijk zou weghalen! Dat klinkt erg indrukwekkend, en zo bespaar je heel wat geld aan cleansers en makeup removers. Maar werkt het ook? Lees snel verder!

Makeup Eraser

De Makeup Eraser bestaat in en paar kleuren, maar de originele is felroze! Hoe grappig ziet hij eruit? De verpakking is ook superleuk: het plastic doosje waar het doekje in zit heeft de vorm van een gom.

Makeup Eraser

Op de bovenkant van het doosje staat hoe je de Makeup Eraser gebruikt: voor het eerste gebruik was je het doekje, en wanneer je je makeup eraf wilt halen maak je hem nat. Met de natte doek maak je ronddraaiende bewegingen over je gezicht tot alle makeup weg is. Na gebruik gooi je hem simpelweg weer in de wasmachine.

Makeup Eraser

En dit is hem dan, de Makeup Eraser. Uit de verpakking ziet hij er niet heel indrukwekkend uit, het is gewoon een soort vod. Opeens ben ik niet meer zo zeker of dit wel kan werken. In het verleden heb ik al een aantal keer geprobeerd om mijn makeup weg te halen met een nat washandje, maar op die manier krijg je je makeup écht niet weg. De stof van de Makeup Eraser is wel wat anders dan gewone badstof, hij voelt heel zacht en pluizig aan.

Makeup Eraser

Met het eerste gebruik stond ik al meteen versteld: hij haalt écht al mijn makeup weg. Zelfs mijn waterproof mascara is geen probleem voor deze doek. Op de vraag of de Makeup Eraser al dan niet werkt kan maar één ding geantwoord worden: hij werkt! Toch is er voor mij een groot nadeel aan verbonden: als de Makeup Eraser vuil is, werkt hij niet, dus je moet hem écht vaak wassen. Ik neem hem daarom niet mee naar mijn kot, want je kan hem maximaal twee keer na elkaar gebruiken en dan moet je hem wassen.

Makeup Eraser

Voordelen

  • Hij haalt écht alle makeup zonder problemen weg op een zachte manier
  • Je hebt geen cleanser of makeup removers nodig, dus je bespaart een hoop!
  • Hij houdt het zo’n 1000 wasbeurten vol
  • Hij is super FLUFFY!

Nadelen

  • Je moet hem echt wel om de dag wassen, anders werkt hij niet meer goed

Conclusie

Uiteindelijk vind ik het toch echt een handig ding. Ik gebruik hem nu altijd als ik thuis ben, en hij doet z’n werk echt prima. Ik raad hem zeker aan en zou hem zelf ook meteen opnieuw kopen. Ik geef de Makeup Eraser een 9/10.

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.