Marc Inbane Natural Tanning Spray + Glove

De zomer is in zicht! De laatste dagen was het echt heerlijk weer, en het wordt tijd om wat minder kleren aan te trekken. Sommige mensen raken daarom misschien in paniek, want na een lange winter zonder zon is het waarschijnlijk dat je huid er wat bleekjes uitziet. Zelf word ik van nature helemaal niet bruin, maar gelukkig bestaan er zelfbruiners! Ik weet dat velen bang zijn van zelfbruiners, maar dat is helemaal niet nodig. Tenminste, als je een goede zelfbruiner gebruikt. Vandaag bespreek ik daarom de Marc Inbane Natural Tanning Spray + Glove. Lees snel verder!

Marc Inbane Natural Tanning Spray + Glove

Ik testte eerder al de Marc Inbane Natural Tanning Spray uit, maar tot op heden gebruikte ik de spray enkel voor mijn gezicht. Hij sprayt een fijne mist die een subtiel en egaal bruin laagje op je huid legt. Voor mijn lichaam vind ik de spray een beetje onhandig, want het is moeilijk om juist te richten. Met de Marc Inbane Glove wordt dat een stuk gemakkelijker, dus test ik hem graag uit!

  • Marc Inbane Natural Tanning Spray, €39,95 via MarcInbane.com
  • Marc Inbane Glove, €9,95 via MarcInbane.com

Marc Inbane Natural Tanning Spray + Glove

De handschoen zit verpakt in en stijlvolle zwarte verpakking. Ik vind de look van de producten van Marc Inbane allemaal erg mooi, ze zijn zwart, glanzend en hebben een erg elegante uitstraling.

Marc Inbane Natural Tanning Spray + Glove

En dit is hij dan, de Marc Inbane Glove. Ik heb al heel wat van dit soort zelfbruinerhandschoenen gebruikt, maar deze van Marc Inbane is toch anders. Hij is echt zacht en gemaakt van microvezels, en bovendien kan je hem aan beide kanten gebruiken, én kan je hem in de wasmachine wassen!

Marc Inbane Natural Tanning Spray + Glove

De Marc Inbane Natural Tanning Spray gebruik ik al langer, maar ik gebruikte hem enkel voor mijn gezicht. Daarvoor is hij echt ideaal: je sprayt snel over je gezicht en decolleté heen, je wacht een paar seconden en dan blend je hem voorzichtig uit met een kwast.

Marc Inbane Natural Tanning Spray + Glove

Maar vandaag test ik hem op een andere manier: met de Marc Inbane Glove. Met de Glove wordt het gemakkelijker om moeilijk bereikbare plekken te bereiken.

Marc Inbane Natural Tanning Spray + Glove

Ik spray wat van de Marc Inbane Natural Tanning Spray op de handschoen…

Marc Inbane Natural Tanning Spray + Glove

En ik breng hem aan op mijn lichaam. De handschoen is echt heerlijk zacht en geeft een perfect egaal resultaat.

Marc Inbane Natural Tanning Spray + Glove

Oordeel vooral zelf! Links zie je mijn huid zonder zelfbruiner, en op mijn arm rechts op de foto heb ik de Marc Inbane Natural Tanning Spray mét de Marc Inbane Glove aangebracht. Ik vind het resultaat fantastisch, dit is exact wat een zelfbruiner moet doen.

Marc Inbane Natural Tanning Spray + Glove

Conclusie

Ik ben erg blij dat ik de Marc Inbane Glove ook heb ontdekt. Ik was al fan van de Natural Tanning Spray, maar met de Glove erbij gebruik ik hem nu ook op mijn lichaam. De handschoen is heerlijk zacht, hij voelt echt heel fijn op mijn huid. Het is echt een luxueus product, maar hij is tegelijkertijd niet eens zo duur. De Marc Inbane Glove krijgt van mij een 10/10. Het is zonder twijfel de beste zelfbruinerhandschoen die ik ooit heb gebruikt, het is de enige handschoen die ik ooit nog gebruik!

Gebruik jij soms een handschoentje om je zelfbruiner aan te brengen?

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.