OOTD: Ripped Jeans

Onlangs kwam ik op het fantastische idee om zelf een van mijn broeken te vernielen. Destroyed jeans is namelijk een hevige trend, en persoonlijk ben ik er ook wel fan van. Ik nam daarom mijn schaar boven en ging mijn gang. Ik combineerde mijn ripped jeans met een paar supercoole sneakers en een blazer (uiteraard). Lees snel verder!

OOTD: Ripped Jeans

OOTD: Ripped Jeans

OOTD: Ripped Jeans

OOTD: Ripped Jeans

OOTD: Ripped Jeans

OOTD: Ripped Jeans

OOTD: Ripped Jeans

OOTD: Ripped Jeans

OOTD: Ripped Jeans

OOTD: Ripped Jeans

Mijn armband komt van Clipzz, een online shop waar je personaliseerbare juwel kan kopen. Op mijn armbandje staat ‘Silke’, en ik koos voor een supermooi turquoise steentje.

OOTD: Ripped Jeans

OOTD: Ripped Jeans

OOTD: Ripped Jeans

OOTD: Ripped Jeans

OOTD: Ripped Jeans

Ik ben echt gek op mijn schoenen! Ze zijn van het merk Fitflop, dat je misschien wel kent van hun sandalen. Ze hebben allemaal schoenen met een speciale zool, zodat de druk over je voeten egaal verdeeld wordt. Ze zitten zo fijn, ik vind het heerlijk om ze aan te hebben! Je moet ze echt eens proberen, alsof je op wolkjes loopt!

Sneakers: Fitflop // Jeans: Primark // T-shirt: Forever 21 // Blazer: H&M // Oorbellen: Lucardi // Armband: Clipzz // Tasje: Think Twice // Zonnebril: H&M

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.