Nannic Cosmetics

Vandaag wil ik je voorstellen aan een merk waar ik zelf tot voor kort nog niet over gehoord had. Op een persevent maakte ik kennis met het merk Nannic, een luxe merk met Belgische roots dat momenteel vooral in het buitenland actief is. Hun voornamelijke bezigheid is het voorzien van schoonheidsinstituten, ze hebben immers al héél veel ervaring met behandelingen tegen rimpels, cellulitis enzoverder. Voorlopig kan je een paar van hun producten via online webshops kopen, en je kan ze ook bestellen via hun catalogus. Binnenkort komt hun eigen webshop online, en vandaag maak ik je al warm voor een paar van hun producten. 

Nannic Cosmetics

Nannic verkoopt enkel exclusieve producten, die niet allemaal even budgetproof zijn. Ze zijn vooral bezig met anti-aging producten, maar ze hebben ook een aantal producten die voor ook de jonge mensen van ons van toepassing kunnen zijn. Ik kon niet van alle producten de prijs vinden, maar de prijzen van de producten van Nannic variëren tussen de €10 en de €80. Vandaag test ik drie producten uit:

  • Nannic Excellence set
  • Nannic Hand Repair Complex
  • Nannic 3D Miracle Lips Cool

Nannic Cosmetics

Ik testte een kleine tube van de Hand Repair Complex, een handcrème die je elke dag mag gebruiken, en die verrijkt is met hennepolie. Ik ben echt een fervent handcrèmegebruiker: telkens als ik mijn handen heb gewassen gebruik ik handcrème. Ik kan helemaal niet tegen het gevoel van droge handen. Dat maakt mij de ideale persoon om te oordelen over handcrème, vind ik zelf. De Nannic Hand Repair Comlex handcrème vind ik heel fijn: hij trekt snel in en laat geen vet residu achter. Bovendien is de kleine verpakking erg handig om mee te nemen in mijn tas!

Nannic Cosmetics 

De ExCELLence Set bevat drie crèmes, die elk voor iets anders dienen. Het is de bedoeling dat je ze layert of dat je ze afwisselt naargelang wat je huid nodig heeft. Dit zijn sample flesjes, maar ook de fullsize flesjes zien er leuk en erg professioneel uit.

Nannic Cosmetics

De eerste crème is Energize, en die zorgt voor energie in je huid, beschermt je huid tegen vervuiling, hydrateert en bevat sterke anti-aging ingrediënten. Energize is de crème die je ’s ochtends hoort te gebruiken. Defence gebruik je om je huid te ‘beschermen’ maar ook om haar diep te voeden en ontstekingen tegen te gaan. Ultra Moisture zorgt voor ‘200% moisture improvement‘, en stimuleert celvernieuwing. Ik heb de crèmes alledrie gebruikt, maar ik heb ze niet lang genoeg kunnen testen om te zeggen of ze echt doen wat ze beloven. Wel vind ik dat ze mijn huid fijn hydrateren en gemakkelijk aanbrengen.

Nannic Cosmetics

Als laatste heb ik nog de 3D Miracle Lips, een lippenbalsem die volume geeft, en je lippen beschermt tegen invloeden van buitenaf. Bovendien bevat de balsem anti-oxidanten die veroudering tegengaan.

Nannic Cosmetics

Het sluitsysteem had ik in het begin niet meteen door: je moet dus aan het dopje dragen om hem te openen. Ik heb gemerkt dat ik dat echt wel handig vind: ik gooi hem gewoon in mijn tas en ik moet me geen zorgen meer maken dat hij perongeluk zou opengaan. Hij bestaat in een kleurloze variant, en in een variant mét kleur. Er zijn twee kleurtjes verkrijgbaar: cool en warm. Hierboven zie je cool.

Nannic Cosmetics

Op de swatchfoto hierboven zie je dat hij niet heel fel of dekkend is, maar hij geeft wel een klein vleugje kleur, en dat is echt iets dat ik fijn vind. Geen gedoe, gewoon wat lippenbalsem opdoen en mijn lippen zijn zacht en hebben dat zachte tintje.

Nannic Cosmetics

Op de foto hierboven draag ik de lipbalsem op mijn lippen. De kleur is amper zichtbaar, en het lijkt of mijn lippen van nature een tintje hebben en zacht glanzen. Perfect!

Conclusie

Mijn eerste kennismaking met de producten van Nannic is zeker positief. De gezichtscrèmes heb ik nog niet helemaal goed kunnen testen, maar de handcrème en de lippenbalsem zijn meteen goedgekeurd. Jammer dat de producten nog niet zo gemakkelijk te verkrijgen zijn, maar ik hou jullie op de hoogte: zodra de webshop online staat, geef ik een update! Tot dan kan je al eens kijken via deze webshop, daar zijn enkele producten van Nannic al te verkrijgen. Ik hoop snel meer te horen van het merk!

EditNannic heeft vanaf nu ook een eigen webshop: op www.nannicshop.be vind je alle producten!

Had jij al eens van Nannic gehoord?

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.