Essence Longlasting Lipliner

Sinds ik het gemak van lipliners heb ontdekt, draag ik ze enorm regelmatig als lipstick. Ze hebben een matte finish, zijn vaak heel goed gepigmenteerd en blijven superstevig zitten. Mijn verzameling lippotloden is de laatste maanden daarom enorm uitgebreid, en onlangs voegde ik er nog eens twee aan toe. Toen essence haar assortiment vernieuwde, kwam er namelijk een nieuw kleurtje bij de Longlasting Lipliners. Ik nam die nieuwe kleur én een oud kleurtje mee naar huis, dus lees snel verder als je wil weten voor welke kleurtjes ik koos.

Essence Longlasting Lipliner

De kleur die onlangs het assortiment vervoegde is kleur 10 – Berry On My Mind, en ik nam ook de kleur 07 – Plum Cake mee. Berry On My Mind was een logische keuze, want ik hou van de wat donkerdere kleurtjes. Plum Cake is dan weer meer een trendy kleurtje, dat er mooi en neutraal uitziet. En dat allemaal voor een héél aantrekkelijk prijsje!

  • Essence Longlasting Lipliner, €1,59

Essence Longlasting Lipliner

De verpakkingen van de Essence Longlasting Lipliners zijn erg handig: je hoeft ze niet te slijpen, je draait ze gewoon naar boven. Ze zijn in totaal verkrijgbaar in 9 kleurtjes, een aantal subtiele nude kleurtjes maar ook wat fellere tinten.

Essence Longlasting Lipliner

Het puntje van de lipliners is erg scherp, waardoor je gemakkelijk heel precies kan werken. Na een tijdje worden ze uiteraard minder scherp, maar doordat het puntje zo dun is, werkt hij dan nog steeds best precies.

Essence Longlasting Lipliner

Op de foto hierboven heb ik de twee kleuren geswatcht. Ze zijn allebei erg gepigmenteerd en lijken goed te dekken. Ik had echter wel een wat andere kleur verwacht van Plum Cake: op de swatch ziet hij er héél koel uit, hij is echt paars! Berry On My Mind is wel zoals ik verwacht had.

Essence Longlasting Lipliner

Op de foto hierboven draag ik Plum Cake, en zoals ik verwacht had is hij érg koel. Hij is paars en je zou hem bijna grijs kunnen noemen. Wat ik jammer vind is dat hij niet perfect dekt. Het resultaat is niet helemaal egaal, en omdat ik de kleur al een beetje een twijfelgeval vind, ben ik toch echt niet zo enthousiast.

Essence Longlasting Lipliner

Ik ben echt niet zo’n fan van de kleur, ik sta gewoon echt niet met dit soort ultrakoele kleuren, en omdat deze ook niet honderd procent dekt vind ik hem helemaal niks.

Essence Longlasting Lipliner

Berry On My Mind is ook niet hélemaal dekkend, maar hij geeft niet dat rare effect dat Plum Cake geeft. De kleur vind ik ook een stuk mooier, maar dat kan ook gewoon aan mij liggen.

Essence Longlasting Lipliner

Berry On My Mind kan mij al heel wat beter bekoren, maar toch had de dekking wat beter gekund voor mij. Hij voelt een klein beetje droog aan op mijn lippen, maar niet heel oncomfortabel. Door zijn matte finish blijft hij wel héél goed zitten.

Essence Longlasting Lipliner

Conclusie

Ik ben niet helemaal fan van de Essence Longlasting LiplinersPlum Cake vond ik echt een tegenvaller: waar ik dacht een mooie, neutrale lipliner te hebben, bleek hij echt een paars-grijze kleur te zijn die nog niet eens goed dekt. Berry On My Mind is qua kleur heel mooi, maar de dekking had ook nét wat beter gekund. Zoals je merkt, ben ik niet zo heel enthousiast. Ik geef Berry On My Mind een 5/10, maar Plum Cake geef ik maar een 2/10. Misschien dat sommige meisjes supergoed staan met deze ultrakoele kleur, maar ik ben daar alleszins geen van!

Draag jij soms koele paarse of zelfs grijze lipkleurtjes? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.