BLUX Box April Unboxing

Ik vind van mezelf dat ik veel beautymerken ken, maar toch is er nog zoveel nieuws waar ik nog nooit van gehoord had. Gelukkig bestaan er ontdekkingsboxen waar je je op kan abonneren en waarmee je elke maand nieuwe dingen kan ontdekken. Ik hou van dit soort boxen, en ik kreeg de BLUX Box van april opgestuurd. Vandaag toon ik je de inhoud, dus lees snel verder als je wilt weten of hij de moeite waard was!

BLUX Box April Unboxing

BLUX staat voor ‘Be Luxe‘ en levert elke maand vier tot zes luxe producten. Ze geven ook elke maand een golden ticket weg waarmee je een makeover kan winnen, dat is zo leuk! Je kan één box bestellen, maar je kan je ook abonneren zodat je elke maand een box in je brievenbus krijgt. Voor €14,95 krijg je een aantal mooie en luxueuze producten, en leer je tegelijkertijd nieuwe merken kennen! Echt iets voor mij!

  • BLUX Box, €14,95

BLUX Box April Unboxing

De producten zitten in een stevige, vrij grote en donkerblauwe doos. De doos is herbruikbaar, ik gebruik dit soort dozen graag om juwelen in te bewaren.

BLUX Box April Unboxing

Om de producten te beschermen zit er een luxueus zilveren zakje omheen.

BLUX Box April Unboxing

In de box van april zitten vijf producten. Ze hebben aan je hele lichaam gedacht want er zit een product in voor je haar, je gezicht, je handen én een lipkleur.

BLUX Box April Unboxing

Figs & Rouge Hand Cream

Het eerste product dat me opviel was deze handcrème. Hij springt er meteen uit omdat hij zo’n leuke, kleurrijke verpakking heeft! Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar met een handcrème kan je bij mij nooit iets mis doen. Ik kreeg de Mango Mandarin variant opgestuurd, en die ruikt echt heerlijk zomers.

  • 20ML, €6,00

BLUX Box April Unboxing

Balance Me Protect and Shine Shampoo

Met een shampoo kan je voor mij ook weinig verkeerd doen, en deze sulfaatvrije shampoo komt dan ook meteen in mijn douche te staan. Hij is heel fijn, maar schuimt niet zo hard als shampoos mét sulfaten. Zelf vind ik dat geen probleem, het is gewoon en kwestie van iets beter inmasseren. Na gebruik was mijn haar niet opvallend anders dan normaal, maar het is wel een prima shampoo!

  • 30ml, €5,65

BLUX Box April Unboxing

Unani Il-luminate Micellar Water

Een prachtig full-size product, dit micellair water. Ik gebruik zelf niet elke dag micellair water, maar ik vind het wel leuk om mee te nemen naar opdrachten of tijdens het swatchen van producten. Ik vind vooral het flesje superleuk, het ziet er echt heel professioneel uit. Hij werkt verder wel goed, maar kan zeker geen goede cleanser vervangen. Hij is wel handig om snel makeup te verwijderen!

  • Full-size, €15,00

BLUX Box April Unboxing

Naobay Orange Juice Foot Cream

Deze tube vind ik echt prachtig, met de houten look van de dop. Het klinkt misschien raar, maar ik haat voeten! Toch is het nodig om je voeten soms een beetje extra te verzorgen, en dat doe ik graag met een voetencrème. Deze van Naobay ruikt echt heerlijk, en trekt heel snel in. Een must-have voor de lente, mijn voeten zijn in een wip sandaal-proof!

  • Full-size, €16,99

BLUX Box April Unboxing

Lord & Berry 201000 Maxi Matte Crayon Lipstick

Jeej, er zit ook een makeupproduct in de box! De Maxi Matte Crayon is een lipstick in potloodvorm, die een matte finish geeft. De kleur spreekt me meteen aan: het is de kleur 7900 Intimacy.

BLUX Box April Unboxing

Op de foto hierboven heb ik Intimacy geswatcht. Wat een mooie kleur!

BLUX Box April Unboxing

Hierboven draag ik Intimacy op mijn lippen. Blijkt dat hij een prachtige nude is voor mijn lippen! Hij voelt comfortabel aan, en blijft urenlang zitten. Ik hou van de kleur en de matte finish. Dit is echt mijn favoriet uit de box!

Conclusie

De BLUX Box bevat een aantal erg fijne producten, er is er geen enkel dat me tegenvalt. Hij is mooi gevarieerd, bevat enkel dingen die ik nog niet kende en de producten zijn allemaal van goede kwaliteit. In totaal heeft hij een waarde van €61,64, dat is zeker niet slecht! Mijn favoriet is de Lord & Berry Maxi Matte Lip Crayon: de kleur, de finish, hij is perfect. Mijn mening over de BLUX Box is daarom enkel positief, ik ben zo benieuwd wat hij de volgende maand zal bevatten! Als ik hem een score moet geven, geef ik de box een 9/10.

Heb jij de BLUX Box van april besteld? Wat vond je ervan? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.