Bourjois City Radiance Foundation + Radiance Reveal Concealer

Ik hou stiekem van alle merken die je bij de drogist kan vinden, maar er zijn schappen waar ik te vaak gewoon voorbij loop. In het rek van Bourjois staan namelijk heel wat fijne producten, die vooral altijd superleuke verpakkingen hebben. Onlangs zag ik er weer zo’n twee staan, en die twee wil ik vandaag graag laten zien. Ik bespreek vandaag de Bourjois City Radiance foundation en de Bourjois Radiance Reveal concealer. Lees snel verder!

Bourjois City Radiance Foundation + Radiance Reveal Concealer

De producten vielen me meteen op door hun schattige verpakking. De City Radiance foundation zit in een luchtige tube, en de Radiance Reveal concealer zit in een kleine glazen flacon. De kleurkeuze vind ik ook heel fijn: licht en roze. Ze stralen alles uit wat een foundation en concealer voor mij moeten hebben: luchtig, licht, stralend.

  • Bourjois City Radiance Foundation, €15,49 bij de drogist en de parfumerie
  • Bourjois Radiance Reveal Concealer, €12,49 bij de drogist en de parfumerie

Bourjois City Radiance Foundation + Radiance Reveal Concealer

De Bourjois City Radiance is speciaal omdat hij je huid beschermt tegen vervuiling in de stad. Bovendien bevat hij ook SPF 30, dus hij zal je huid ook beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Ook belooft hij radiance-boosting ingrediënten te bevatten, en dat vind ik heel aantrekkelijk klinken. Ik hou van foundations die m’n huid een stralende look geven. De foundation is verkrijgbaar in zes kleuren, waarvan ik de derde kleur heb: 33 – Light Beige.

Bourjois City Radiance Foundation + Radiance Reveal Concealer

Op de foto hierboven draag ik geen foundation.

Bourjois City Radiance Foundation + Radiance Reveal Concealer

Op de foto hierboven heb ik de City Radiance Foundation aangebracht.

De kleur is bijna perfect voor mijn huid, hij is misschien nét een half tintje te licht, maar dat vind ik niet zo’n probleem. De dekking is medium, iets hoger dan ik verwacht had, maar hij geeft zeker geen plamuureffect. Ik merk wel dat hij niet goed werkt op droge plekjes: de huid op mijn neus is heel droog, en daar benadrukt hij heel erg de velletjes en geeft hij vrijwel niks van dekking. De finish is aan de matte kant, maar niet helemaal mat. Ik heb zelf liever een iets glanzendere finish, maar deze is zeker niet verkeerd.

Bourjois City Radiance Foundation + Radiance Reveal Concealer

De Bourjois Radiance Reveal concealer zit in het schattigste flesje, hij lijkt wel op een miniatuur van een foundation. Ik vind hem echt superleuk, dus ik moest hem wel mee naar huis nemen. De concealer corrigeert, verheldert én hydrateert de huid. Erg veelbelovend!

Bourjois City Radiance Foundation + Radiance Reveal Concealer

Een enorm pluspunt aan de concealer vind ik ook de applicator die aan het dopje zit. Met de applicator kan ik mijn concealer gemakkelijk aanbrengen op de plekken waar ik het nodig vind. De concealer is verkrijgbaar in drie kleuren, waarvan ik de lichtste kleur heb.

Bourjois City Radiance Foundation + Radiance Reveal Concealer

Ik maak altijd een kunstwerk van mijn gezicht als ik mijn concealer aanbreng.

Bourjois City Radiance Foundation + Radiance Reveal Concealer

Ik had de dekking heel wat lager verwacht, omdat hij vooral bedoeld is voor donkere kringen. Ik vind het effect echt heel mooi, hij bedekt oneffenheden en roodheid zonder te plamuren. Ik was een beetje bang dat hij het ook niet goed zou doen op droge plekjes, maar zelfs rond mijn neus – en dat gebied was éxtra droog omdat ik net verkouden was – benadrukt hij geen velletjes.

Bourjois City Radiance Foundation + Radiance Reveal Concealer

Conclusie

Ik vind de Bourjois City Radiance Foundation en Radiance Reveal Concealer supermooi verpakt. Het zijn twee pareltjes voor in je makeup tasje. Toch heb ik mijn twijfels bij de City Radiance Foundation. Hij heeft een mooie finish en dekt medium, maar hij doet het echt niet goed op de droge huid van mijn neus: daar benadrukt hij enorm sterk de velletjes. Ik geef hem daarom een 6/10. Als je geen droge huid of droge plekjes heb, kan je deze zeker uitproberen. De Radiance Reveal Concealer vind ik wél heel fijn, hij bedekt alles goed maar ziet er niet onnatuurlijk uit. Hij vervangt mijn huidige concealer in mijn dagelijkse stash! De concealer krijgt een 9/10. Hij ziet er zo schattig uit!

Heb jij de Bourjois City Radiance Foundation en de Radiance Reveal Concealer al geprobeerd?

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.