Mylène Pureskin & Zonnemelk

De kans is groot dat je Mylène kent, van hun populaire homeparties. Zelf had ik amper ervaring met de producten van Mylène, ik had enkel een soort vloeibare oogschaduw die ik eens van mijn moeder had gestolen. Ik had er geen idee van dat Mylène een heel aanbod van makeup, maar ook van gezichtsverzorging heeft! Vandaag vertel ik je over mijn eerste ervaring met de producten van het merk. Ik testte de producten van de Mylène Pureskin en de Zonnemelk. Lees snel verder als je wil weten wat ik ervan vond!

Mylène Pureskin & Zonnemelk

De PureSkin lijn van Mylène is speciaal ontwikkeld voor de onzuivere huid. In totaal bevat de lijn vijf producten, van cleanser tot dagcrème. Ik testte de Facial Scrub, de Cream/Gel en de Stop Spots stick uit. Behalve deze producten is er ook nog een Facial Foam en een Lotion.

Je kan de producten van Mylène online bestellen, maar je moet eerst een homparty bijwonen om je log-in te krijgen. Dat is omdat Mylène persoonlijk advies erg belangrijk vindt, en op de homeparty zelf kan je de producten bestellen, maar je kan ze ook nadien via de webshop bestellen.

Mylène Pureskin & Zonnemelk

De Facial Scrub en de Cream/Gel zijn elk apart te verkrijgen, maar je kan ze ook bestellen in een set. In de set zijn ze net een paar euro goedkoper, en de twee producten zijn een hele mooie combinatie.

Mylène Pureskin & Zonnemelk

De verpakkingen van de producten zijn erg simpel, en hebben een cleane look. Dat vind ik prima, want gezichtsverzorging moet simpel en clean zijn! De Facial Scrub is een gel met een paar zachte korreltjes.

Mylène Pureskin & Zonnemelk

Ik heb de scrub zelf een paar keer gebruikt, maar Jordi heeft hem elke week gebruikt en het resultaat is zeker niet slecht. Zijn huid is zachter en gladder, zeker na gebruik. Over het algemeen zie ik best verschil: zijn huid is net wat egaler en stralender. De scrub is erg fijn en zacht in gebruik, en ruikt erg lekker!

Mylène Pureskin & Zonnemelk

De Cream/Gel ziet er bijna hetzelfde uit als de Facial Scrub, hij is alleen iets kleiner van tube. De crème hydrateert niet enkel de huid, maar vermindert ook de talgproductie. Daardoor werkt hij matterend en vermindert hij onzuiverheden. Bovendien bevat hij matterend poeder, waardoor de huid gedurende de dag mat blijft. Wauw!

Mylène Pureskin & Zonnemelk

Jordi heeft de Cream/Gel ook gebruikt, en hoewel hij best een goede huid heeft die niet snel glimt, werkte de crème heel fijn voor hem. Zijn huidstructuur is na een tijdje wat fijner geworden en heeft een heel smooth gevoel.

Mylène Pureskin & Zonnemelk

Voor het occasionele puistje is er ook de Stop Spot, een klein tubetje met een vloeistof die je er uit hoort te duwen. Hoewel de stick naar mijn mening niet heel hygiënisch werkt, omdat je je puistje telkens aanraakt met het puntje, vond Jordi wel dat hij zijn werk deed. Als hij een puistje met de Stop Spot behandelde, was het net wat sneller weg dan wanneer hij het niet zou behandelen.

Mylène Pureskin & Zonnemelk

Ten slotte testte ik deze Protection Zonnemelk met SPF 30. Ik draag zelf elke dag zonnecrème onder mijn foundation, dus een goede zonnemelk is altijd welkom. De Mylène Protection Zonnemelk beschermt je huid tegen UVA én UVB – dat is héél goed – én bevat bovendien tan boosters, die ervoor zouden zorgen dat je sneller een kleurtje krijgt. Van dat laatste heb ik niet heel veel gemerkt, maar ik moet toegeven dat ik echt nooit bruin word in mijn gezicht. Verder is hij wel fijn, hij is een beetje aan de vette kant, maar als ik hem tien minuutjes laat intrekken is dat weer weg.

Mylène Pureskin & Zonnemelk

Conclusie

Mijn eerste échte ervaring met Mylène is zeker positief. De PureSkin lijn werkt echt goed: de Facial Scrub gebruik ik zelf erg graag en werkte voor Jordi heel fijn. De Cream/Gel ruikt lekker en hydrateert de huid, maar houdt de huid ook echt mat. De Stop Spot vind ik wat onhygiënisch werken, maar hey: als het werkt, is het voor mij goed! De Protection Zonnemelk was zeker welkom in mijn huidverzorgingsroutine. Hij is een beetje aan de vette kant, maar geef hem een paar minuten om in te trekken en daar merk je niets meer van. Ik geef de PureSkin lijn een 8/10 en de Protection Zonnemelk krijgt van mij een 9/10. Hij is ook verkrijgbaar in SPF 50, trouwens! Als je zelf een homeparty wilt bijwonen of organiseren, kijk dan zeker eens op de website van Mylène.

Heb jij al eens iets van Mylène uitgeprobeerd?

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.