3x Essence The Gel Nail Polish

De nagellakjes van essence waren al mijn favoriet voordat ze vernieuwd werden, en sinds ze nog beter zijn geworden, kan ik ze amper weerstaan als ik weer eens een leuk kleurtje zie staan. Meestal kan ik me uiteindelijk nog bedwingen, maar er zijn zo van die dagen dat dat gewoon niet lukt. Onlangs kwam ik weer thuis met drie nieuwe lakjes, met prachtige kleurtjes, en vandaag wil ik ze aan je tonen. Lees snel verder als je wilt weten welke kleurtjes ik koos! 

Essence The Gel Nail Polish

Ik koos drie kleurtjes die toevallig heel mooi bij elkaar passen! Van links naar rechts:

  • 56 – You And Me?
  • 68 – Free Hugs
  • 69 – All About Us

In totaal zijn er van de Essence The Gel Nail Polish lakjes 50 kleuren verkrijgbaar, en één transparante lak. Ik wil ze allemaal!

  • Essence The Gel Nail Polish, €1,69 bij Kruidvat

Essence The Gel Nail Polish

You And Me? is een schattig paarsroze lakje, dat me meteen aan de lente doet denken.

Essence The Gel Nail Polish

You And Me? lakt heel gemakkelijk, dekt perfect in twee laagjes en zit prachtig op de nagels.

Essence The Gel Nail Polish

Ik vind You And Me? een schattig lentekleurtje, dat me erg doet denken aan lavendel!

Essence The Gel Nail Polish

Free Hugs is een stuk donkerder. Dit is normaal niet het soort nagellakjes waar ik snel naar kijk, maar om de een of andere reden vond ik hem toch erg mooi. Het is een bruin-paarse tint die er erg stijlvol uitziet.

Essence The Gel Nail Polish

Free Hugs lakt iets minder vlot dan You And Me? maar ik krijg hem wel gemakkelijk dekkend op mijn nagels.

Essence The Gel Nail Polish

Doordat het zo’n donkere kleur is, zorgt hij wel voor veel contrast tegenover mijn lichte huid. Oppassen, dus, voor morsen!

Essence The Gel Nail Polish

Ten slotte koos ik ook voor All About Us, een gewaagd lichtbeige tint. Ik hou van lichte, neutrale lakjes, maar toch ziet deze er wat anders uit dan ik gewend ben.

Essence The Gel Nail Polish

De kleur doet me denken aan een latte macchiato, en ik moet even wennen aan de kleur in combinatie met mijn huid. Op zich vind ik hem wel mooi: neutraal, maar toch niet cliché.

Essence The Gel Nail Polish

Ook All About Us dekt in twee laagjes, en lakt mooi egaal.

Conclusie

Mijn drie nieuwe essence aanwinsten zijn een schot in de roos. Drie vrij verschillende tinten, die alledrie wel iets hebben. Mijn favoriet van de drie is You And Me?, maar dat kan te maken hebben met het feit dat ik echt helemaal in lentesfeer zit! Ik geef de lakjes een 9/10, de Essence The Gel Nail Polish lakjes hebben mij nog niet vaak teleurgesteld!

Welke vind jij het mooist?

 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.