OOTD: Boyfriend

Net voordat ik naar Oslo ging – dat was eind maart – kocht ik mijn allereerste Boyfriend Jeans! Ik was een beetje bang om hem aan te doen, ik droeg namelijk énkel skinny jeans. Het was even wennen, maar ik ben een echte boyfriend-fan geworden. Hij ziet er stoer uit, en is echt comfortabel. In Oslo was het in de voormiddag eigenlijk nét te koud voor deze outfit, maar toch wil ik je laten zien wat ik aanhad de eerste dag in Oslo. Ik moet er wel bij vertellen: op de foto’s ziet het er misschien zonnig uit, het was echt ijskoud! 

OOTD: Boyfriend

OOTD: Boyfriend

OOTD: Boyfriend

OOTD: Boyfriend

OOTD: Boyfriend

OOTD: Boyfriend

OOTD: Boyfriend

OOTD: Boyfriend

Boyfriend jeans: Pull & Bear // Schoenen: Primark // Trui: H&M // Blazer: H&M

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.