NYX Full Throttle Lipstick Con Artist

Ik raad jullie ten zeerste aan om eens naar Noorwegen gaan. Niet alleen is er veel moois te zien, en is het een bruisende stad, maar vooral: bij de H&M filialen kan je producten van NYX kopen! Ik had nooit eerder iets van NYX getest, dus ik liep enthousiast naar het schap. Na lang – écht lang – vergelijken en kijken nam ik een paar producten mee, waaronder de lipstick die ik vandaag aan je wil tonen. Ik koos voor de Full Throttle Lipstick  in de kleur Con Artist. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vond!

NYX Full Throttle Lipstick

De verpakking van de lipstick is simpel, maar staat vrij vol gedrukt met witte letters. Bovenaan de dop is wel de kleur zichtbaar. Handig! Ik heb de lipstick zelf in Noorwegen gekocht, en daar lag hij in de fysieke winkel, maar ik heb niet meteen gevonden waar je hem online kan kopen. Weet iemand of je hem ook in België en Nederland kan kopen?

  • NYX Full Throttle Lipstick, €7,50

NYX Full Throttle Lipstick

De NYX Full Throttle Lipstick is verkrijgbaar in zes kleuren, maar er was één kleur waar ik meteen tot aangetrokken was: Con Artist is een warme, donkere rode lipstick. De NYX Full Throttle Lipstick is waterproof (wauw) en zou véél kleur hebben. De bullet van de lipstick ziet er best vreemd uit, hij is vanboven plat en heeft echt een rare vorm. Ik weet niet heel goed waarom dat juist is, maar voor mij is het geen probleem.

NYX Full Throttle Lipstick

De swatchfoto zegt veel: de lipstick is enorm sterk gepigmenteerd en heeft een diepe, bruin-rode kleur. Op mijn huid lijkt hij niet volledig dekkend, maar de finish is wel erg mat. Toen ik de swatch van mijn huid wou vegen, lukte dat bijna niet! Zelfs na een paar seconden zit de lipstick muurvast. Ik had echt een makeupremover met twee fasen nodig om hem weg te krijgen. Als dat niet waterproof is!

NYX Full Throttle Lipstick

Op de foto hierboven heb ik de prachtige NYX Full Throttle Lipstick in de kleur Con Artist.

De lipstick is volledig mat, maar ziet er geenszins droog uit. Waar ik bij het swatchen twijfelde aan het dekvermogen van de lipstick, zie ik op mijn lippen een volledig egaal resultaat. De lipstick voelt lichtelijk droog aan op mijn lippen, niet overdreven, maar na een tijdje word ik het toch beu.

NYX Full Throttle Lipstick

NYX Full Throttle Lipstick

De kleur vind ik echt fantastisch. Hij is net donker genoeg om die stoere, goth look te geven, maar is toch nog duidelijk aan de bruin-rode kant. Ik vind het heerlijk om een statement lipstick te dragen, en dat is deze Con Artist zonder twijfel. Bovendien blijft de NYX Full Throttle Lipstick enorm lang zitten. Maar echt énorm. Zonder bij te werken houdt hij het gemakkelijk 6 à 7 uur uit. Hij vervaagt wel een tikkeltje korrelig, waardoor er na een tijd in het midden van mijn lippen wat korreltjes zijn gevormd, maar eens je daar nog eens over gaat met de lipstick is dat weer weg.

NYX Full Throttle Lipstick

Conclusie

De NYX Full Throttle Lipstick is een lipstick met véél pigment, een volledig matte finish én een erg waterproof formule. De kleur die ik koos, Con Artist, is zo mooi: diep, donker, bruin-rood. Ik ben echt helemaal weg van de lipstick. Het enige nadeel dat die sterk waterproof formule heeft, is wel dat hij niet de meest comfortabele finish heeft. Hij voelt een beetje droog aan op mijn lippen, en echt lang kan ik dat niet volhouden. Voor een feestje zou ik deze finish misschien nog wel zien zitten, dat hij zo lang blijft zitten maakt op zo’n momenten veel goed. Ik geef de NYX Full Throttle Lipstick in de kleur Con Artist een 9/10. Het is een hele mooie aanvulling in mijn lipstickstash, en hij heeft mijn eerste indruk van het merk NYX heel positief beïnvloed!

Heb jij al eens iets van NYX geprobeerd?

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.