Favorieten mei 2016

Over een paar dagen is mei alweer voorbij, en juni betekent voor mij veel goeds! Momenteel zit ik middenin mijn examenperiode, en ben ik ook nog eens bezig met een aantal andere projecten, dus ik ga heel blij zijn als die examens voorbij zijn. Ik wil graag mijn favorieten van de maand mei met jullie delen, want mei betekende voor mij niet alleen studeren, maar ook héél véél beauty! Lees snel verder.

Favorieten mei 2016

Ik heb in deze prachtige lentemaand weer vijf favorieten voor je klaarstaan! Dit zijn ze:

  1. CATRICE Allround Contouring Palette;
  2. Lord & Berry 201000 Maxi Matte Crayon Lipstick;
  3. Essence The Gel Nail Polish You And Me?;
  4. Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit;
  5. M.A.C Mineralize Blush Petal Power

Favorieten mei 2016

Het CATRICE Allround Contouring Palette is een handig palette met vijf crèmekleuren. Van links naar rechts zie je een koele contourkleur, een warme contourkleur, een koele highlightcrème, een warme highlighter, en helemaal rechts een glanzende highlighter. Het palette is ideaal voor de zomer: als je houdt van een beetje contour en highlighter, maar je wilt niet dat hele poederige effect is dit iets voor jou. Toch zijn er veel mensen die geen fan zijn van het palette, omdat de textuur vrij hard is. Je moet de crèmes daarom erg goed opwarmen met je vinger voordat je hem kan aanbrengen.

  • CATRICE Allround Contouring Palette, €3,99 bij de drogist

Favorieten mei 2016

Ik wist niet wat ik moest verwachten van de BLUX Box die ik in April opgestuurd kreeg, maar deze lipstick die in de doos zat blies me omver. De kleur, de textuur, hij heeft het echt allemaal. Bekijk hem ook op mijn lippen in het artikel dat ik over de box schreef.

Favorieten mei 2016

Dé nagellak die volgens mij het best bij deze lente past, is deze lavendelkleurige lak van essence. Hij heet You And Me? en hij is supermooi! Lees hier ook het artikel waar ik deze, en nog twee andere lakjes swatch.

  • Essence The Gel Nail Polish You and Me?, €1,59

Favorieten mei 2016

Een echte ontdekking was deze Cresty Semi Permanent Eyebrow Kit. Het is een kit met drie sjablonen, een wenkbrauwpoeder en een dubbelzijdig kwastje. Hoewel de kit echt niet semi-permanent is (wat betekent dat zelfs?) blijft het poeder wel erg goed zitten, en met de sjabloontjes krijg ik echt het meest perfecte resultaat. Aanrader!

Favorieten mei 2016

Een tijdje geleden kocht ik de M.A.C. Mineralize Blush in de kleur Petal Power. Een paar weken gebruikte ik hem non-stop, maar om de een of andere reden belandde hij ergens onderaan in mijn kast. Toen ik hem onlangs weer boven haalde kreeg ik metéén complimentjes. De kleur is subtiel en natuurlijk, en de glans die in de blush zit doet m’n huid écht stralen. Hij is prachtig!

  • M.A.C. Mineralize Blush Petal Power, €23,50

Wat waren jouw favorieten de voorbije maand? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.