Silkesnaps & Instablogs mei 2016

Wauw, het is juni! Het academiejaar is bijna voorbij, en de zomer begint in zicht te komen. Ik ben helemaal klaar voor de festivals, reizen, terrasjes, … In mei heb ik niet overdreven veel sensationeels gedaan, ik heb vooral veel gestudeerd. Toch zijn er een aantal momenten die ik met je wil delen, dus lees vooral verder!

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Beginnen deed ik de maand met een terechte selfie. Nu en dan maak ik heatless waves in mijn haar, met saltspray, en ik ben altijd zo blij als ze lukken. Door de spray blijft mijn haar een paar extra dagen vetvrij, en valt het niet meteen plat. Willen jullie graag weten hoe ik mijn haar zo krijg?

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Even geleden werd ik uitgenodigd voor een expositie van het PR-bureau Osérieux. De locatie was prachtig! Hierboven zie je de bar. Hierna volgen nog wat sfeerfoto’s.

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Mijn lieve zus, Floortje, vergezelde me op het persevent/de tentoonstelling.

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

We werden verwend met heerlijke hapjes!

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Deze tiramisu was hemels!

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Ik kwam deze foto op 9gag tegen, en ik vond hem té schattig om hem niet te delen! Such fluff, wow!

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

In het begin van de maand kwam Cailin ook even langs, en maakte ze deze gevlochten haarstijl in mijn haar.

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Ik ging natuurlijk ook naar de Pressdays in Antwerpen, en daar leerde ik een heel aantal nieuwe en leuke merken kennen!

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Hoe leuk zijn deze schaaltjes? Ze zijn van bamboe!

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Ik kreeg een heerlijke cocktail…

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Het was echt een inspirerende dag!

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Hoewel het de laatste dagen niet zo’n fantastisch weer is geweest, zijn er in de maand mei toch een paar mooie dagen geweest. Op zulke dagen vind ik het heerlijk om met de karmann ghia een ritje te maken, het liefst langs het ijssalon! Heerlijk!

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Ik kreeg deze maand ook heel wat interessante pakketjes opgestuurd. Eén van die pakketjes leidde spontaan tot een avond experimenteren bij mijn zus thuis. Binnenkort vertel ik je er alles over!

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Over pakketjes gesproken, ik kreeg ook een aantal supercoole zonnebrillen opgestuurd! Ik hou van spiegelglazen. Je ziet deze ook snel op Silkeblogs!

Onlangs werd ik gevraagd om foto’s te maken en wat te filmen op een feestje. Pixelate was een feest waar muziek werd gemaakt op gameboys, echt waar. De aftermovie die je hierboven ziet, maakte ik na afloop van het feestje. Het was echt een leuk project, waarmee ik veel heb bijgeleerd over het monteren van filmpjes en het programma waarmee ik werk. Een uitdaging, maar echt heel fijn om te doen! Ik ben erg benieuwd wat jullie van de video vinden. Oh ja, het liedje is uiteraard ook volledig op een gameboy gemaakt!

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

Ondertussen ben ik EINDELIJK ook bezig met mijn eerste videos. Ik hoop dat ik ze snel kan afmaken – het gaat niet heel vlot omdat ik nog even examens heb – en dat ik alles met jullie kan delen.

Instablogs & Silkesnaps mei 2016

En om de maand af te sluiten: in mei legt elke vogel een ei. Dat hebben we bij ons thuis van dichtbij mogen meemaken! In het tuinhuis ontdekten we namelijk een nestje van merels! Hoe schattig – maar ook wel een beetje lelijk – zijn deze lieve vogeltjes?!

Wat heb jij allemaal gedaan in mei? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.