Rocket Keynote Equalizer Sleutelhanger

Binnen exact één week is het vaderdag, en dat betekent stoere cadeaus. Onlangs mocht ik een cadeau’tje uitkiezen van een leuke webshop vol gadgets, en daar vond ik een item dat me ideaal lijkt voor vaderdag. Als jij nog geen idee hebt waarmee jij je vader blij kan maken volgende week, lees dan snel verder!

Rocket Keynote Equalizer Sleutelhanger

Ik koos voor de Rocket Keynote Equalizer Sleutelhanger, een grappig, maar toch stoer cadeau voor iedereen die van muziek houdt. De webshop waarop je deze leuke gadgets kan bestellen heet Ditverzinjeniet.nl, en je vindt er echt de vreemdste dingen. Van grappig tot ultrahandig, de ideale website voor cadeau’s.

Rocket Keynote Equalizer Sleutelhanger

De Rocket Keynote Equalizer Sleutelhanger is een magnetische plaat, waar magneten op hangen. Het product is geïnspireerd op de look van een equalizer. Als je niet weet wat een equalizer is: het is een geluidstechnisch apparaat waarmee de toon geregeld kan worden. Met een equalizer kan de balans tussen frequenties (hoge en lage tonen) aangepast worden.

Rocket Keynote Equalizer Sleutelhanger

De ‘knoppen’ van de sleutelhanger zitten niet vast in de gleuven, hoewel dat zo lijkt. Het zijn gewoon zes magneetjes, die je van het bord kan afhalen en rondschuiven. Ze zitten wel stevig vast, je moet enige moeite doen om de magneten van het bord te trekken.

Rocket Keynote Equalizer Sleutelhanger

In de hoeken van het bord zitten gaatjes, waarmee je de sleutelhanger aan de muur kan hangen. Het is echt een heel grappig en origineel, maar tegelijkertijd ook handig én stijlvol object om op te hangen.

Rocket Keynote Equalizer Sleutelhanger

Aan de ‘knoppen’ van de equalizer hangen haakjes, waar je je sleutels aan kan hangen. Je kan natuurlijk ook andere dingen aan de haakjes ophangen, en je kan ook dingen vastkleven met de magneetjes, bijvoorbeeld een boodschappenlijstje.

Rocket Keynote Equalizer Sleutelhanger

Conclusie

De Rocket Keynote Equalizer Sleutelhanger is een handig, grappig én mooi item, dat naar mijn mening ideaal is voor vaderdag. Het heeft ook iets stoers, maar zonder die typische mannelijke look te hebben, dus het ziet er ook best mooi uit aan je muur. Het is absoluut geen must-have, maar als je met muziek bezig bent, is dit best een leuk hebbeding om je huis mee op te fleuren.

Zouden jullie iets als dit geven voor vaderdag? Hoe verras jij je vader op vaderdag? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.