Foxy Star Smart Brush + winactie!

Eindelijk is het zover! Mijn allereerste video staat nu online! In mijn eerste video toon ik je de Foxy Star Smart Brush, een haartool die een haarborstel en stijltang combineert. Ik testte de borstel, en vandaag toon ik je hoe ik hem gebruik, en welk resultaat hij geeft. Bovendien kan je zelf een exemplaar winnen! Lees snel verder als je de eerste video op Silkeblogs wilt bekijken!

De Foxy Star Smart Brush is een vrij simpele tool, die het stijlen van je haar een stuk makkelijker maakt. Meer specificaties van de borstel vind je op de website van FoxyStar.

Foxy Star Smart Brush

De Foxy Star Smart Brush wordt geleverd in een stevige kartonnen doos, waarop de nodige informatie vermeld staat.

Foxy Star Smart Brush

De borstel is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en lichtroze. Ik heb de lichtroze variant opgestuurd gekregen, en die ziet er superschattig en snoeperig uit! De finish van de borstel is mat, en dat geeft hem een luxueuze look.

Foxy Star Smart Brush

De borstelkoppen zijn stevig en vrij lang, en er zitten metalen plaatjes in verwerkt. Die plaatjes worden opgewarmd wanneer je de borstel aanzet, en zullen ervoor zorgen dat je haar glad en stijl wordt.

Foxy Star Smart Brush

Op de achterkant van de borstel zit een lcd-schermpje waarop de temperatuur verschijnt zodra je de borstel aanzet. Er zitten twee knoppen op de borstel: met de bovenste knop (rechts op de foto) zet je de borstel aan én stel je de temperatuur in. Met één druk staat hij op 150°C, als je nogmaals drukt wordt hij 170°C. Hij kan tot 230°C warm worden.

Met de onderste knop zet je de ionische functie aan die je haar glad en minder statisch maakt.

Foxy Star Smart Brush

De Foxy Star Smart Brush ligt goed in de hand, en is niet zwaarder dan een stijltang. Je moet je haarlok wel vastnemen om erdoor te kunnen kamme, want de borstelkoppen ‘grijpen’ het haar niet echt vast. Een echte must-have is de Foxy Star Smart Brush misschien niet, maar hij is wel heel handig voor mensen die niet zo handig zijn en graag in een paar minuten hun haar willen stijlen.

Win een Foxy Star Smart Brush!

Superleuk nieuws: ik mag een Foxy Star Smart Brush weggeven! Het enige dat je ervoor hoeft te doen is:

 • Abonneer je op het YouTube-kanaal van Silkeblogs
 • Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet!
  Laat zeker een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan laten weten dat je gewonnen hebt!

Door mee te doen ga je akkoord met de algemene voorwaarden. De winactie loopt nog tot 20/06/2016!

Veel succes!

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

50 Comments

 • Ellen schreef:

  Super dat je nu ook youtube video’s maakt! Ik volg je daar alvast en héél veel succes met je kanaal! Deze borstel ziet er echt handig en makkelijk uit! Ik doe mee aan de winactie!

 • ilsiee prins schreef:

  Ohhhhh gave winactie zeg! 😀 Al veel over gehoord & gelezen en ben ook wel eens erg benieuwd wat deze borstel met mijn haar zal doen… Hopelijk niet pluizen!!! 😉
  Ik doe graag mee, en natuurlijk volg ik je BIJNAAAA overal hihi
  Fijne dag
  groetje Ilsiee

 • Paulien schreef:

  Ik volg je nu ook op YouTube en doe graag mee aan de winactie, whii, spannend! Ziet er super handig uit!

 • Laura vd Meer schreef:

  Super leuk dat je nu ook filmpjes maakt, ik ben abonnee, en doe graag mee met je actie. Ik lees je blog altijd met veel plezier, je hebt een fijne schrijfstijl? xx

 • Nathalie W schreef:

  Een YouTube channel gaat je supergoed af Silke, echt een plezier om naar te kijken!
  En hoe handig is deze tool, inderdaad geen geknoei meer met een stijltang!
  Nu kan je in tijdnood nog rustig andere dingen doen terwijl je je haar stijl maakt: GEWELDIG!

 • Anita H. schreef:

  Gave actie. Ik doe mee.

 • Kirsten S. schreef:

  Leuke actie! Ik doe zeker mee!

 • Danielle Külsen schreef:

  Eindelijk een borstel die me wel weet te overtuigen, volg zeker de YouTube kanaal en hoop m dan ook te winnen zodat ik de borstel zelf eens uit kan proberen :).

 • Marushi schreef:

  Wat een super leuk filmpje heb je gemaakt! Je hebt echt een schattig accent! ^^ Ik doe graag mee met je winactie! -x-

 • Joyce schreef:

  Super leuk! 😀 Je moet echt vaker video’s maken! Ik doe zeker mee aan je winactie! 😀 x

 • Wat een grappige borstel! Ik heb vele varianten gezien maar de vorm van de kammetjes op deze borstel ben ik nog niet tegen gekomen.

 • Tessa De Wolf schreef:

  De borstel ziet er echt superhandig uit! Ik ga je alvast volgen op je Youtubekanaal 🙂

 • Wat leuk dat je nu ook filmpjes maakt! Zo’n borstel lijkt me heel erg handig! Ik heb van mezelf al heel stijl haar dus ik heb geen stijltang / borstel daarvoor nodig. Ik ga me natuurlijk wel op je kanaal abonneren, maar ik doe niet mee aan de winactie. xx

 • Elles schreef:

  Super leuk fimpje Silke! Ik ben op je geabonneerd! Wat een mooi product en het geeft een prachtig resultaat!<3
  Liefs,
  Elles

 • Mariette schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter……

 • Liesbet R schreef:

  Wauw, dit ziet er superhandig uit. Vroeger had ik stijl haar, maar sinds mijn tweede zwangerschap zit er veel slag in waarvan ik niet goed weet wat ik ermee aan moet vangen. Brushen heb ik al geprobeerd, maar daar ben ik niet handig genoeg voor. Dit lijkt de ideale oplossing dus ik doe graag mee!

 • Tamara TS schreef:

  Wat een toffe winactie! Dit lijkt me zoveel handiger dan een stijltang! Op de een of andere manier lukt de achterkant van mijn hoofd met de tang nooit helemaal goed, dus ik doe heel graag mee!

 • Lieke b schreef:

  Aaah wat leuk dat je nu ook een YouTube kanaal heb , heb je gelijk gevolgd 😀 en wat een super toffe winactie ! Ben hier erg nieuwsgierig aan , heb heel dik haar dus ben altijd lang bezig met stijlen hopelijk gaat dit sneller en is hrt ook mooier stijl omdat ik het stijlen dan niet zo snel beu ben haha !

 • Ines schreef:

  Wat een toffe borstel!! Zou ik ook wel willen hebben ??

 • Axelle schreef:

  Hey Silke,

  Ik vind je blog en video’s echt supertof! Ik volg je nu denk ik al op bijna alle mogelijke kanalen. 🙂
  Maar deze borstel springt er voor mij echt uit, ik heb er al veel over gehoord en gelezen.
  Zelf stijl ik mijn haar altijd met een stijltang, maar dit maakt mijn haar droog en kapot..
  Ik ben razend benieuwd om deze eens uit te proberen!

  lieve groetjes Axelle

  xxx

 • Pleun schreef:

  Aaah wat een leuke winactie. Mijn haar stijl ik normaal met een stijltang maar dit ziet er veel handiger uit. Ik wens je heel veel succes met je youtube kanaal.

 • Caitlyn schreef:

  Die borstel is tof en ik doe dan ook graag mee, het effect is zoals je zelf zegt echt heel natuurlijk. Filmpjes gaan je trouwens keigoed af en stiekem vind ik het ook gewoon leuk om je eens op bewegend beeld te zien. Heerlijk om nog eens een Vlaamse youtuber tegen te komen, ik zeg in ieder geval ja voor meer filmpjes!
  xx

 • Iris schreef:

  Super leuk!!! Je moet veel vaker filmpjes gaan maken, ik ben fan 🙂 Je hebt ook zulk mooi haar (jaloers).
  Ik ben zelf een beetje een kneus met dit soort dingen, dus ik ben blij dat je schrijft dat het makkelijk in gebruik is. Ik heb zelf best wat slag/krullen, waardoor echt stijlen soms heel lang kan duren, wil ik het echt goed doen. Heb al een paar keer mijn oor verbrand omdat ik het gewoon te snel wil doen! Dit lijkt me echt ideaal, zou het graag willen proberen, ben er super benieuwd naar 🙂

 • Erika schreef:

  Geweldig, ik ben via een vriendin bij uw blog terechtgekomen. Hele leuke blog en wat handig die stijlkam :)! Ik heb behoorlijk ontembaar haar en ben al een tijdje zoekende naar iets praktisch dat me met mijn haar zou kunnen helpen. Dit lijkt me de ideale oplossing! Dus bij deze doe ik heel graag mee aan de winactie. Groetjes.

 • Nadia schreef:

  Geweldig! Zo bespaar je echt tijd en het is super makkelijk! Ik doe graag mee.

 • Zoë schreef:

  Ik neem graag deel aan de winactie!
  Ik heb geabonneerd op youtube; thisisjustzoe

  liefs, Zoë 🙂

 • Chantalle schreef:

  Ik doe echt super graag mee met deze winactie. Ben er zo benieuwd na! Ik ben al geabonneerd op je youtube kanaal.

 • elisabeth maria martina schreef:

  ideeal, dit is het helemaal

 • El schreef:

  Ik doe heel graag mee aan de winactie. Ik ben heel benieuwd of mijn haar er ook zo prachtig zal uitzien na gebruik van deze borstel.

 • Merve schreef:

  Wat leuk! En je hebt het echt goed gedaan voor je eerste video! Zelf heb ik echt lelijke krullen maar ik ben ook best lui dus , heb ik nooit tijd om in de ochtend mijn haar te stijlen. Het duurt gewoon veel langer met een stijtang zelf heb ik ook een stijltang van de action dus dat duirt nog langer! Dit komt echt van pas. Ik doe mee!

 • Suus Gro schreef:

  Wat een prachtig haar heb jij! Echt mooi en leuk hoe je het filmpje opgenomen hebt.
  De borstel lijkt mij de ideale uitvinding en ik zou hem graag eens uitproberen 🙂 Want eerlijk is eerlijk, in de ochtend komen we altijd tijd te kort.
  Daarom doe ik mee aan de winactie.

  Ik heb mij geabonneerd op jouw kanaal (Suus Gro)

 • Jan schreef:

  Ben zeer benieuwd naar het effect van dit product met mijn haar.

 • Sabrina H schreef:

  Wat een geweldige borstel. Super handig. Ik doe graag mee en ben je gaan volgen op Youtube.

 • Sietske Wiemer schreef:

  Aww, superleuk en lief! Ik hoop dat je YouTube kanaal een heel groot succes wordt! En ik doe natuurlijk mee! Hopelijk win ik, deze borstel is super handig wn mooi!

  Liefs, Sietske❤️

 • Sazou schreef:

  Wát leuk je eerste video live, dat is een mooie stap binnen je blog! En wat ziet dat er gemakkelijk uit zeg met deze Foxy star smart brush je haar stijlen, lijkt me echt ideaal om binnen een paar minuten klaar te zijn.
  Het resultaat ziet erg goed uit, jij hebt echt prachtig haar!
  Onwijs leuke winactie, ik doe heel graag mee 😀 Veel succes met je blog Silke!

 • Nynke B schreef:

  Fijn dat ik dan niet meer licht afgeef met mijn statische haar!

 • Ling Choi schreef:

  Wow, wat een uitvinding! Dat zou mij tijd schelen in de ochtend wanneer ik wakker word als een ontplofte engel!

 • Anneliese de Waal schreef:

  Ik doe heel graag mee, zou super zijn voor mijn haar, ben er erg nieuwsgierig naar.

  Groetjes Anneliese

 • Demi schreef:

  Hey Silke!
  Ik zie net dit bericht en ben best enthousiast hierover!
  Ik heb je filmpje bekeken en ik vind het echt goed! Je komt over alsof je echt al jaren filmpjes maakt! Blijf zeker zo verder doen. Ik heb me ook direct geabonneerd op je kanaal. Bij deze wil ik je ook graag laten weten dat ik graag mee wil doen met deze winactie. Zo’n soort borstel wil ik al van de periode toen ze uitkwamen! Spijtig genoeg heb ik hem nog niet kunnen kopen… :'(
  Ik hoop dat ik binnenkort een mailtje binnenkrijg! Je kan me natuurlijk via m’n blog bereiken, maar ook via mkohl.info@gmail.com.

  Liefs♥
  Demi (:

 • Joyce schreef:

  Ik doe graag mee! mijn haar moet echt stijl worden gemaakt mocht ik het los kunnen dragen en zo gaat dat sneller! waar ik soms tijd te kort heb vanwege afspraken komt dit mij erg goed uit

  ik volg jou op youtube

 • Susanna Zaaijer schreef:

  Super!! Ik doe heel graag mee..! Eindelijk van die irritante statische haren af in de ochtend en weer heerlijk zacht stijl haar ??

 • melissa schreef:

  wauw; ik doe zeker mee en ik volg je ook via youtube. liefs melissa

 • jetty Zuidema schreef:

  Die lange blonde haren van mijn dochter zitten vaak in de klit , heb er veel over gehoord en lijkt me fantastisch

 • Lisanne schreef:

  Super handig! Dit is wel wat voor mijn pluizige haar! Ik doe mee!

 • Sara schreef:

  Ik doe mee met dit win acties..

 • nicole van e. schreef:

  Ziet er erg gaaf uit! Ik doe graag mee 🙂

 • kempenaers schreef:

  ziet er een zeer handige borstel uit

 • Menke Oosterlee schreef:

  Dames,

  Leuk om zoveel leuke reacties te zien over de Foxy Star Smartbrush 🙂

  Je kunt hem als consument bestellen op http://www.bol.com en http://www.alleenhaar.nl , na een demonstratie wil bijna iedereen hem wel aanschaffen. De prijs is ook erg aantrekkelijk.

  Groeten en een fijne dag nog!

 • Lies schreef:

  Vandaag borstel getest en uitermate goedgekeurd. Hem winnen zou echt super zijn.

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.