OOTD: Crop Top!

Hij lag al een paar weken in mijn kast, maar de ene keer liet het weer het niet toe, en de andere keer voelde ik me er nog wat te onzeker bij: de crop top! Ik vind dat een crop top er altijd superleuk uitziet, maar ze zijn niet altijd even draagbaar. Toch vond ik onlangs een geschikte combinatie, zodat ik toch met een crop top naar buiten durfde. Ik combineerde een vrij simpele outfit met een superschattige bobble hat, die het geheel wat meer swag geeft. Ik ben enorm benieuwd naar wat je van mijn outfit vindt, dus bekijk snel de foto’s!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

 

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

OOTD: Crop Top!

Hoe schattig is Bruno op de laatste foto? De muts heb ik van BKLYN gekregen, ik vind hem echt superleuk. Je kan de bobble er af klikken en hem verwisselen voor een andere bobble, als je er meerdere zou hebben. De choker met het plectrum kreeg ik ooit van een vakantieliefde in Griekenland – memories. Ik vind dat hij er superleuk uitziet in combinatie met de andere choker!

Crop Top: Bershka // Jeans: Pull&Bear // Sneakers: Adidas Superstar // Hemd: H&M // Choker met plectrum: Griekenland // Velvet Choker: LolaleezChokers // Bobble Hat: BKLYN // Tattoo: Jagua Henna

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.