Luf Design Flip Vase

Mijn papa was vorige week jarig – gelukkige verjaardag, papa – en daarom was ik op zoek naar een leuk cadeau. Ik weet dat mijn papa houdt van minimalistische decoratie en designitems houdt. Onlangs mocht ik wat spullen uitkiezen op de webshop DitVerzinJeNiet.nl, en toen ik deze prachtige vaas tegenkwam wist ik het meteen: dit is iets voor mijn papa! Lees snel verder als je wilt weten hoe ik de Luf Design Flip Vase vond!

Luf Design Flip Vase

De ‘vaas’ wordt geleverd in een kleine kartonnen doos. Ik weet niet waarom, maar ik vind dat het doosje er zelf al superleuk uitziet!

Luf Design Flip Vase

En dit is het vaasje zelf. Het concept is dat je binnenin het karton een klein plastic vaasje aanbrengt, dat je niet ziet zitten. De bladen kan je omslaan en op elk blad staat een vaasje getekend.

Luf Design Flip Vase

Het tuitje van het vaasje is zichtbaar aan het tuitje van de getekende vaasjes. Op die manier kan je bloemen in het vaasje stoppen. In totaal zijn er 7 vaasjes getekend op de bladen. Ik vind ze allemaal prachtig: de manier waarop ze getekend zijn, de gouden details, de zachte lijnen, …

Luf Design Flip Vase

Het enige waar ik wel nogal van schrok, was dat de Luf Design Flip Vase een stuk kleiner was in real life dan hij op de website leek. Het is ongeveer 20 cm hoog, en vooral het tuitje van de vaas is echt klein. Een boeket bloemen past er echt helemaal niet in, zelfs één bloem is een uitdaging. Best jammer, want het zou echt mooi kunnen worden!

Conclusie

Wat een leuk geschenkje is deze Luf Design Flip Vase, het is een schattig decoratiestuk dat echt heel trendy is. Toch vind ik het erg jammer dat er niet veel bloemen in passen, want een stevig boeket zou echt heel mooi staan. Op zich kan je er wel één bloem, of twee smalle bloemetjes in stoppen, en dan bewaar je die ‘minimalistische’ look die de tekeningen zelf hebben. Ik vind het alleszins een leuk item, en mijn papa was er trouwens heel blij mee!

Wat vind jij van dit originele vaasje?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.