3 x Nieuwe Zonnebril!

De zon heeft zich de laatste weken best vaak laten zien, en voor mij betekent dat in eerste instantie: zonnebrillen dragen! Ik draag echt te pas en te onpas een zonnebril, ik vind het echt een heerlijk accessoire, en bovendien krijg ik altijd last van mijn ogen als het licht te fel is. Mijn zonnebrillenverzameling was best al groot, maar onlangs voegde ik drie modellen aan mijn collectie toe. Lees snel verder, en laat weten wat je ervan vindt!

3x Nieuwe Zonnebril

Ik bestelde mijn brillen bij IkHebEenBril.nl, waar je heel goedkope en trendy zonnebrillen kan kopen. De eerste zonnebril kost er altijd €15, de tweede €11 en de derde €9. In totaal kostten mijn drie brillen dus €35, en vanaf drie brillen betaal je geen verzendkosten!

3x Nieuwe Zonnebril

Ik was meteen erg onder de indruk van de verpakking van de brillen. Ze zaten namelijk elk apart in een elegant brillenzakje, en zo zaten ze in een stevige, witte doos. Ik vind het altijd leuk als je een doos mee krijgt opgestuurd, die kan ik zeker nog gebruiken! Er zit ook een brillendoekje in de doos, handig!

3x Nieuwe Zonnebril

Ik koos voor deze drie brillen (van links naar rechts):

Ja, ik draag het liefst zonnebrillen met spiegelglazen, valt het op?

3x Nieuwe Zonnebril

De brillen zijn dan wel heel goedkoop (ongeveer €11,5 per stuk), ze zijn echt mooi afgewerkt en zien er zeker niet zo goedkoop uit.

3x Nieuwe Zonnebril

Ik vind niet dat je zou zeggen dat ze zo goedkoop zijn. Wat vind jij ervan?

3x Nieuwe Zonnebril

De Yesterday Revo is voor mij een must-have. Deze bijna-ronde bril past goed bij veel gezichtsvormen, en het smalle montuur maakt de bril erg elegant. En ja, spiegelglazen, want dat vind ik cool!

3x Nieuwe Zonnebril

Ik hou van deze bril, hij past echt altijd! Ik heb hem hier gecombineerd met een groene (!) lipkleur, en zelfs zo ziet hij er cool uit. De vorm is echt perfect, niet té rond, maar toch een beetje edgy.

3x Nieuwe Zonnebril

Oh, de Baller Revo. Hoe fantastisch ziet hij eruit? Zijn tortoise montuur, de blauwe spiegelglazen, het is echt een statementzonnebril!

3x Nieuwe Zonnebril

Ik had niet verwacht dat hij er zo goed zou uitzien, dit is echt mijn favoriet van de drie brillen. Een beetje gewaagd, maar zo fashion. Ik vind vooral de brug superleuk!

3x Nieuwe Zonnebril

Als derde bril koos ik voor de Sofia Revo. Opnieuw spiegelglazen, en dit keer een echt rond model, met een subtiele cat-eye afwerking. Opnieuw een elegant montuur, maar toch een tikje specialer dan de Yesterday.

3x Nieuwe Zonnebril

Ook deze bril is weer een schot in de roos: een cool montuur, spiegelglazen, en een leuke kleur!

3x Nieuwe Zonnebril

Voordelen

  • De zonnebrillen waren enorm goedkoop: €35 voor 3 zonnebrillen is echt weinig!
  • Vanaf drie zonnebrillen betaal je geen verzendkosten;
  • De brillen worden geleverd in een luxueuze doos, en elk apart in een zakje;
  • Ze ogen zeker niet goedkoop, maar zien er elegant en stoer uit.

Nadelen

  • Het is moeilijk om te voorspellen hoe de zonnebril er in real life zal uitzien;
  • De brillen zijn niet overdreven stevig, maar voor de prijs is de kwaliteit zeker niet slecht.

Conclusie

Ik ben echt blij met mijn 3 nieuwe aanwinsten, elke zonnige ochtend vind ik het een feest om voor mijn brillenlade te staan en een model uit te kiezen. Mijn favoriet van de drie is de Baller Revo, gewoon omdat hij zo opvallend is. Met de Baller op je neus maak je écht een statement! Wil jij ook een nieuwe zonnebril, of wil je er ineens drie, neem dan zeker eens een kijkje op IkHebEenBril.nl

Welke van de drie brillen vind jij het mooist? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.