The Glow Must Go On Essence Blogger’s Secrets

Ik keek al langer dan een maand uit naar de Essence Blogger’s Secrets, en de week dat ze in de rekken zouden verschijnen ging ik letterlijk élke dag naar Kruidvat. Dag na dag was ik teleurgesteld dat ze er nog niet waren, maar uiteindelijk stonden ze er! Ik greep gulzig alle paletten en alle nagellakjes, en rende zowat naar de kassa. De hele dag was ik zo blij en enthousiast, ik kon niet wachten om ze te proberen! Vandaag bespreek ik hét palette van de Essence Blogger’s Secret collectie: The Glow Must Go On. Lees snel verder!

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

Als je nog niet over de Blogger’s Secret limited edition van essence hebt gehoord – wat ik echt vreemd zou vinden – licht ik je nu even in: essence heeft samengewerkt met vier topbloggers, waaronder de Nederlandse Serena Verbon van beautylab. Elke blogger mocht haar eigen palette én nagellakje ontwerpen. De resultaten zijn écht fantastisch, ik krijg nog altijd dat blije gevoel als ik ze zie.

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

Zoals ik al zei, heb ik alle paletten gekocht, maar vandaag review ik het palette waar ik het meest enthousiast over was. The Glow Must Go On is ontworpen door Serena van Beautylab. Het palette is prachtig bedrukt, en doet me heel erg denken aan Marokko, I love it!

  • Essence Blogger’s Secrets The Glow must Go On, €4,99

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

En dit is de inhoud. Wauw! Je kan echt niet ontkennen dat het er mooi uitziet. De keuze van kleuren, de vorm van het spiegeltje, het past zo goed bij Serena.

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

Dit detail vind ik ook zo fantastisch: naast het spiegeltje staat het handschrift van Serena. Ik voel me zo verbonden met haar, haha!

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

En dan de inhoud van het palette. Meteen valt de Glowing Bronzer op. Als trouwe volger weet ik dat Serena houdt van de Bobbi Brown Shimmer Bricks in de kleur Bronze, en deze bronzer doet me daar erg aan denken. Drie glanzende tinten, een bruine, een warmbruine en een wat rozigere tint, vormen samen een prachtige, warme bronzer.

Verder zitten in het palette ook twee oogschaduwkleuren: Cinnamon en Sandalwood. Ook de Honey Glow Highlighter is prachtig: hij is erg licht met een gouden glans. Ik kan niet wachten om hem op mijn jukbeenderen aan te brengen!

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

Er zit ook een schattig, lichtblauw kwastje in het palette. Normaal gezien gooi ik de kwastjes die bij paletten zitten meteen weg, maar dit klein, zacht kwastje vind ik ideaal om highlighter mee aan te brengen.

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

Op de foto hierboven heb ik de oogschaduwkleuren geswatcht. Links zie je Sandalwood en rechts zie je Cinnamon. De oogschaduws zijn allebei mat, en erg goed gepigmenteerd, zeker voor matte tinten. Ik vind de kleuren erg goed gekozen, dit zijn twee tinten die ik zelf bijna elke dag gebruik.

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

Op de foto hierboven heb ik de twee kleuren op mijn oogleden gebruikt voor wat extra dimensie. Ze werken heel fijn en blenden mooi uit. Cinnamon en Sandalwood zijn alvast goedgekeurd!

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

Dit zijn de swatches van de Glowing Bronzer en de Honey Glow Highlighter. Links heb ik de drie kleurtjes van de bronzer apart geswatcht, daarnaast de drie kleuren gemengd, en rechts zie je de highlighter.

De bronzer is echt fenomenaal, wat een prachtig ding! En check die highlighter, dat pigment!

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

Op de foto hierboven draag ik nog geen bronzer of blush.

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

Op de foto hierboven heb ik de Glowing Bronzer aangebracht als blush. Als bronzer is hij momenteel nét wat te warm voor mijn huidskleur, maar als blush is hij echt prachtig. Hij geeft mijn gezicht net de warmte die ik nodig heb, en geeft me een zongekuste look.

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

Op de foto hierboven draag ik ook de Honey Glow Highlighter. Hij is enorm warm, en geeft een beetje die gouden glow. Ik vind hem echt prachtig, vooral voor feestjes is hij ideaal!

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

De combinatie van de Glowing Bronzer en de Honey Glow Highlighter is prachtig. Zowel de kleuren als de glow zijn indrukwekkend. Heerlijk!

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

Bij het palette hoort ook een nagellakje. Serena koos voor een lichtblauw tintje, dat er enorm zomers en lieflijk uitziet. Ook het flesje van de nagellak past prachtig bij het palette. De kleur heet Shine Bright, zo schattig!

The Glow Must Go On Essence Blogger's Secrets

Dit kleurtje is echt zooooo leuk. Bovendien lakt hij superfijn en is de dekking echt heel sterk. Op sommige nagels heb ik niet eens een tweede laag aangebracht!

  • Essence Blogger’s Secret Shine Bright Nail Polish, €1,59

Conclusie

Wat ben ik blij dat ik dit palette heb kunnen scoren! Ik heb er veel moeite voor moeten doen, maar het was het zeker waard. Qua vormgeving is het een topper, maar ook de kwaliteit is fantastisch. De kleurkeuze is enorm Serena-proof, maar stiekem ook wel Silke-proof. Dit soort warme bruintinten zou ik zelf ook meteen kiezen. De oogschaduws zijn allebei echte musthaves, de highlighter is prachtig warm en goud, en de Glowing Bronzer is een prachtig multifunctioneel product. Ook het nagellakje is me zowat op het lijf geschreven. Ik wordt nog steeds zo enthousiast van deze items! Het The Glow Must Go On palette krijgt van mij een 10/10, en het nagellakje eigenlijk ook. Wat een prachtig collector’s item, ik kan er wel naar blijven kijken!

Heb jij het The Glow Must Go On palette al kunnen scoren?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.