OOTD: Glam Pie

Al jaren – maar echt letterlijk jaren – heb ik een paar sneakers in mijn kast staan die ik echt ongelooflijk cool vind, maar ik draag ze echt nooit. Ze zijn heel opvallend, en daarom moeilijk te combineren. Ik heb geen idee wat me bezielde, maar onlangs kon ik er niet meer aan weerstaan: ik zou ze aantrekken. Omdat het supermooi weer was, combineerde ik de statement sneakers met een simpele outfit. Lees snel verder, want ik wil je graag mijn supercoole sneakers laten zien!

OOTD: Glam Pie

OOTD: Glam Pie

OOTD: Glam Pie

OOTD: Glam Pie

OOTD: Glam Pie

OOTD: Glam Pie

OOTD: Glam Pie

OOTD: Glam Pie

OOTD: Glam Pie

OOTD: Glam Pie

OOTD: Glam Pie

OOTD: Glam Pie

OOTD: Glam Pie

De schoenen zijn echt wel het opvallendst aan de outfit. Ik vond ze jaren geleden ergens in een tweedehands winkeltje, dus ze zijn niet meer nieuw te koop, maar ze zijn van het merk Love Pastry. Mijn horloge-armband-ding is een Activity Tracker, waar ik binnenkort meer over vertel op Silkeblogs.

Sneakers: Love Pastry // Origami Shorts: Cool Cat // Top: H&M // Activity Tracker: Misfit // Zonnebril: IkHebEenBril.nl

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.