Essence Forbidden Volume Rebel Mascara & False Lash Top Coat

€Volume verboden? Nooo, dat mag nooit gebeuren! Moge onze wimpers altijd lang en supervolumineus zijn. Met de nieuwe mascara’s van essence kunnen we dat effect hopelijk creëren! De Forbidden Lashes mascara’s zagen er zo leuk uit, en omdat mijn ultieme favoriete mascara ook van essence is, zijn mijn verwachtingen van de mascara’s van dat merk altijd hoog. Vandaag bespreek ik de Essence Forbidden Volume Rebel Mascara en de False Lash Top Coat. Lees snel verder!

Essence Forbidden Volume Rebel Mascara & False Lash Top Coat

In de Fobidden Volume lijn zitten in totaal drie mascara’s: de Forbidden Volume Rebel Mascara, de Forbidden Volume Masara en de Forbidden Volume False Lash Top Coat. Het verschil tussen de ‘gewone’ mascara en de rebel variant is me niet volledig duidelijk, maar ik weet dat het borsteltje van de gewone mascara kegelvormig is.

  • Forbidden Volume Rebel Mascara, €2,99 bij de drogist
  • Forbidden Volume False Lash Top Coat, €2,39

Essence Forbidden Volume Rebel Mascara & False Lash Top Coat

Laten we beginnen bij de Rebel mascara. De mascara zou zorgen voor dramatisch volume, en dat zonder klontertjes!

Essence Forbidden Volume Rebel Mascara & False Lash Top Coat

De mascara heeft een vezelborsteltje, met afwisselend lange en korte haartjes. Ik merk dat bij het openen van de mascara, erg veel product aan het borsteltje blijft hangen. Iets té veel, ik moet het borsteltje afvegen om niet te morsen. Best lastig, want ik kan echt niet goed werken als er te veel product op het borsteltje zit!

Essence Forbidden Volume Rebel Mascara & False Lash Top Coat Essence Forbidden Volume Rebel Mascara & False Lash Top Coat

Dit is hoe mijn wimpers eruitzien zonder mascara.

Essence Forbidden Volume Rebel Mascara & False Lash Top Coat Essence Forbidden Volume Rebel Mascara & False Lash Top Coat

Op de foto’s hierboven heb ik de Essence Forbidden Volume Rebel mascara aangebracht. Ik draag één laagje van de mascara.

Zelfs na één laagje is het effect al mooi: mijn wimpers hebben heel veel volume gekregen, en ook erg veel volume. Dit is geen slecht begin!

Essence Forbidden Volume Rebel Mascara & False Lash Top Coat

Dan hebben we de Essence Forbidden Volume False Lash Top Coat, een top coat voor over je mascara.

Essence Forbidden Volume Rebel Mascara & False Lash Top Coat

Het borsteltje van de False Lash Top Coat is erg dun en fijn. De mascara bevat allemaal kleine, zwarte vezeltjes die zich aan je wimpers hechten en ze nog meer volume én lengte geven.

Essence Forbidden Volume Rebel Mascara & False Lash Top Coat

Essence Forbidden Volume Rebel Mascara & False Lash Top Coat

Op de foto’s hierboven heb ik over de Essence Forbidden Volume Rebel Mascara de False Lash Top Coat aangebracht.

Wauw, wat een effect! Mijn wimpers hebben nu niet enkel veel volume, ze zijn ook extreem lang en prachtig gesepareerd. Ik ben zelf echt onder de indruk, maar oordeel vooral zelf!

Conclusie

De Essence Forbidden Volume Rebel Mascara & False Lash Top Coat hebben een stevige indruk op me gemaakt. De Rebel Mascara is een fijne mascara, hij geeft mijn wimpers veel volume maar er blijft echt wel te veel product op het borsteltje zitten, waardoor ik hem vrijwel elke keer moet afvegen. Ik geef hem daarom een 7/10. De False Lash Top Coat is echt fantastisch! Het is een fijne mascara met zwarte vezeltjes, het resultaat is prachtig: lange wimpers met veel volume, die perfect gesepareerd zijn. Het lijkt effectief of ik valse wimpers op heb! Ik geef hem zonder twijfel een 10/10. Ben jij ook zo gefascineerd door het resultaat?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.