Playboy Blushing Bunny Bronzer

Ik vind het altijd vreemd, maar uiterst interessant, wanneer niet-beautygerelateerde merken met cosmetica op de markt komen. Meestal sta ik nogal sceptisch tegenover de producten, maar vaak zijn ze zo leuk vormgegeven, dus kan ik ze niet weerstaan! Zo heb ik dat ook bij de cosmetica van Playboy: ik verwacht er niet zo veel van, maar ze zien er altijd superleuk uit. Ik kwam onlangs bij de Big Bazar, en daar zag ik de Playboy Blushing Bunny Bronzer liggen, en wat vond ik hem schattig. Lees snel verder, dan weet je wat ik bedoel!

Playboy Blushing Bunny Bronzer

Het doosje waar de bronzer in verpakt zit, is echt superleuk. Ik hou van alles wat blinkt en goud is, en deze verpakking straalt best wel luxe uit, ook door het kantpatroontje dat op het doosje staat. Het playboy logo maakt het dan weer wat minder stijlvol, maar daar laat ik me niet door beïnvloeden.

  • Playboy Blushing Bunny Bronzer, €3,99 bij Big Bazar of online

Playboy Blushing Bunny Bronzer

Ik vind ook het doosje zelf er supermooi uitzien: het is mat zwart met een gouden logo, en het voelt zwaar en stevig aan. Je opent de bronzer door op het knopje te drukken, dus als je hem meeneemt in je tas zal hij zeker niet openvallen of stuk gaan.

Playboy Blushing Bunny Bronzer

En dan de bronzer zelf: wat een prachtstuk! Het is een lichte kleur met luipaardprintje in het donkerbruin en roze, en het playboylogo zie je er in reliëf opliggen. Als je hem ergens van herkent, ik ook! Hij is duidelijk geïnspireerd op de Pink Leopard Blushing Bronzer van Too Faced. Die heb ik zelf in mijn kast liggen en vind ik echt prachtig! Hopelijk is deze even mooi!

Playboy Blushing Bunny Bronzer

Toen ik hem kocht had ik het nog niet eens door, maar onder de bronzer zit een apart vakje waar een kwastje in zit! Dat vind ik altijd een leuke verrassing.

Playboy Blushing Bunny Bronzer

Het kwastje heeft een leuke vorm, maar de haartjes zijn echt véél te hard om de bronzer mee aan te brengen. Ze schuren echt over mijn huid. Nee, deze laat ik maar liggen.

Playboy Blushing Bunny Bronzer

De bronzer heeft drie kleuren: mat lichtbruin, glanzend donkerbruin en mat roze. Het is de bedoeling dat je de drie kleuren mengt en zo de perfecte tint krijgt. Ik hou van dit soort producten, want de kleur is vaak heel mooi!

Playboy Blushing Bunny Bronzer

Hierboven heb ik de kleuren geswatcht: links zie je de drie kleuren apart, en rechts alle kleurtjes gemengd.

Ik ben een beetje teleurgesteld: de lichtbruine tint is erg oranje, en de donkerbruine tint is bijna grijs. De drie kleuren gemengd is echt veel te koel. Ik hou wel van koele blushes, maar dit is me iets te grauw. Bovendien kan je dit toch écht niet als bronzer gebruiken, daarvoor is hij veel te roze.

Playboy Blushing Bunny Bronzer

Op de foto hierboven draag ik enkel foundation en mascara.

Playboy Blushing Bunny Bronzer

Hierboven heb ik de Playboy Blushing Bunny Bronzer als blush aangebracht.

Als bronzer werkt hij geenszins, als blush kan hij misschien net, al vind ik hem echt wel wat aan de grijze kant.

Playboy Blushing Bunny Bronzer

De kleur is me echt te grijs, hij geeft mijn huid een doffe uitstraling. Bovendien breng hij niet heel erg mooi aan. Nee, dit is zeker niet het effect dat de Pink Leopard Blushing Bronzer van Too Faced aan mijn wangen geeft!

Conclusie

Nee, deze Playboy Blushing Bunny Bronzer kan je beter aan je laten voorbijgaan. Ik had gehoopt op een prachtig kleurtje, een natuurlijk resultaat en een subtiele glow, maar ik kreeg een grijze, grauwe blush die onmogelijk als bronzer kan werken, die mijn huid een doffe uitstraling geeft. Ik vind het echt enorm jammer want de verpakking vind ik echt fantastisch. Echt een teleurstelling! Ik geef de Playboy Blushing Bunny Bronzer daarom maar een 3/10, en die drie punten geef ik enkel voor de verpakking.

Heb jij al eens een product van Playboy Make Up geprobeerd? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.