iWhite Tutorial Video + WINACTIE!

Een tijdje geleden vertelde ik over de producten van iWhite, en hoe enthousiast ik was over het resultaat. Ik gebruik de producten nog steeds, en mijn mening is nog altijd dezelfde. Vandaag laat ik je in een video zien hoe ik de producten van iWhite gebruik, en in welke volgorde, zodat jij ook datzelfde mooie resultaat kan krijgen! Bovendien mag ik van iWhite nog eens een iWhite pakket weggeven, zo kan je ze ook zelf proberen! Lees snel verder voor de video, en als je kans wilt maken op een iWhite pakket!

De producten van iWhite zijn prima apart te gebruiken, maar voor het beste en meest zichtbare resultaat, gebruik je alle producten. In combinatie kunnen ze hun werk het allerbest doen, voor een resultaat van tot wel 8 tinten wittere tanden!

Hieronder zie je nog eens wat iWhite heeft betekend voor mijn tanden:

DSC_0038 DSC_0037DSC_0710DSC_0708

Op de linkse foto zie je bovenaan hoe mijn tanden er uitzagen voor iWhite, daaronder na één keer alle producten te gebruiken, en onderaan hoe ze eruitzagen na twee weken. Klik de foto zeker open om in te zoomen.

De tweede foto van links is before, en de twee rechtse foto’s zijn after (zonder en met rode lipstick).

DSC_0738

Heb jij de producten van iWhite al geprobeerd? Deel dan vooral je resultaten en tag @iwhite en #iwhite en @silkeblogs of #silkeblogs. Heb jij de producten nog niet kunnen proberen? Check dan zeker de winactie!

DSC_0724

WINACTIE

Ik mag een volledig iWhite Instant pakket weggeven, waar alle producten van in de video in zitten. Zo kan jij ook zelf zien hoe mooi het resultaat is. Meedoen is simpel:

De winactie loopt tot 8 juli 2016. Veel succes!

P.S.: Volg je me al? 

 

Heb je deze al gelezen?

30 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.