iWhite Tutorial Video + WINACTIE!

Een tijdje geleden vertelde ik over de producten van iWhite, en hoe enthousiast ik was over het resultaat. Ik gebruik de producten nog steeds, en mijn mening is nog altijd dezelfde. Vandaag laat ik je in een video zien hoe ik de producten van iWhite gebruik, en in welke volgorde, zodat jij ook datzelfde mooie resultaat kan krijgen! Bovendien mag ik van iWhite nog eens een iWhite pakket weggeven, zo kan je ze ook zelf proberen! Lees snel verder voor de video, en als je kans wilt maken op een iWhite pakket!

De producten van iWhite zijn prima apart te gebruiken, maar voor het beste en meest zichtbare resultaat, gebruik je alle producten. In combinatie kunnen ze hun werk het allerbest doen, voor een resultaat van tot wel 8 tinten wittere tanden!

Hieronder zie je nog eens wat iWhite heeft betekend voor mijn tanden:

DSC_0038 DSC_0037DSC_0710DSC_0708

Op de linkse foto zie je bovenaan hoe mijn tanden er uitzagen voor iWhite, daaronder na één keer alle producten te gebruiken, en onderaan hoe ze eruitzagen na twee weken. Klik de foto zeker open om in te zoomen.

De tweede foto van links is before, en de twee rechtse foto’s zijn after (zonder en met rode lipstick).

DSC_0738

Heb jij de producten van iWhite al geprobeerd? Deel dan vooral je resultaten en tag @iwhite en #iwhite en @silkeblogs of #silkeblogs. Heb jij de producten nog niet kunnen proberen? Check dan zeker de winactie!

DSC_0724

WINACTIE

Ik mag een volledig iWhite Instant pakket weggeven, waar alle producten van in de video in zitten. Zo kan jij ook zelf zien hoe mooi het resultaat is. Meedoen is simpel:

De winactie loopt tot 8 juli 2016. Veel succes!

P.S.: Volg je me al? 

 

Heb je deze al gelezen?

30 Comments

 • Rika schreef:

  Mooi! Leuke actie, bedankt voor de kans om te winnen.

 • kimberly richard schreef:

  Eerlijk gezegd heb ik nooit de stap durven zetten om die producten te gebruiken, enerzijds geloofde ik er niet zo in en anderzijds dacht ik mezelf er belachelijk mee te maken, maar nu ik jouw resultaten zie, ben ik toch wel overtuigd om het zeker eens uit te proberen. Het zou heel leuk zijn, mocht ik deze winactie winnen!!! Wie niet waagt, niet wint!!

 • Heel mooi zeg, het resultaat mag er zijn. Lijkt me ook vrij makkelijk in gebruik 🙂

 • Iris schreef:

  Ooooh wat goed!! Ik heb al heel wat producten geprobeerd wat dus absoluut niet werkte, helaas. Dit resultaat is prachtig, je maakt me helemaal enthousiast ? Ik ben er super benieuwd naar!

 • Shana schreef:

  Ik ben net gestopt met roken en het zou voor mij geweldig zijn om mijn tanden terug witter te maken. Het zou zeker ook helpen om die vieze sigaretten voorgoed achterwege te laten! Fingers crossed!! 🙂

 • Miek schreef:

  Amai ziet er zoooo gemakkelijk en tof uit!
  Zou mijn tandjes wel wat witter willen dus lijkt me ideaal :).

 • ilsiee prins schreef:

  Wat een superleuke actie zeg! 😀 Zelf kunnen mijn tanden ook wel een tintje witter gebruiken.. Al veel gehoord over deze producten maar zelf idd nog nooit aangeschaft! Ik ben zeker wel heeeeeel erg benieuwd… Ziet er uit als een makkie…
  Ik doe graag mee!
  Groetje Ilsiee

 • Hanne schreef:

  Ik wil ook graag mijn kans wagen! Aangezien jij er zo positief over bent, zou ik graag zelf ook eens deze producten uitproberen 🙂

 • Angela schreef:

  Wat een unieke actie zeg, ik doe graag mee….kan het helaas wel gebruiken >.<

 • Jonne schreef:

  Het resultaat is echt heel mooi! dat zou ik ook wel willen prberen 😉
  liefs. Jonne

 • Liesbet R schreef:

  Wat een mooi resultaat! Ik doe graag mee!

 • Anita te Gussinklo schreef:

  I like your smile en wil ook graag zo’n mooie witte glimlach.
  Ik ben geabonneerd op je You Tube kanaal en volg je verder via Bloglovin,Facebook & Twitter.

 • Tamara TS schreef:

  Wat een fijne winactie! Ik was in april alweer 4 jaar gestopt met roken, maar mijn tanden zijn helaas nog steeds niet wit. Ik heb al vanalles geprobeerd, maar tot nu toe werkte niks. Ik doe heel graag mee, omdat tanden voor een groot deel je uitstraling bepalen en ik ze graag in orde wil hebben!

 • Ik vind het er echt zo mooi uitzien! Kan ik ook wel gebruiken hihi. -x-

 • Sabrina schreef:

  Dat is een mooi resultaat! Dat wil ik ook wel eens proberen 🙂

 • Caitlyn schreef:

  Ik heb tot nu toe ook nooit producten gebruikt die effectief wat deden voor mijn tanden dus je maakt me wel heel nieuwsgierig. Je tweede filmpje heb ik nu ook met plezier bekeken en ik blijf je echt heel leuk vinden spreken, natuurlijk ook. Ik doe graag mee aan de winactie en kijk uit naar je volgende filmpje (Vlaanderen boven :), hoewel ik natuurlijk ook Nederlandse blogs volg)
  xx

 • Anouk Nijmeijer schreef:

  O mooi… zou ook enorm schelen in de tandarts kosten van mijn vriend

 • Sabrina H schreef:

  Ik zou dit heel graag willen winnen. Mijn tanden kunnen het erg goed gebruiken.

 • Jan schreef:

  Ik laat me graag verbluffen met het prachtige witte resultaat.

 • Bianca Jurriens schreef:

  Liked! En deze prijs lijkt me super. Ik wil het altijd al een keer proberen, maar ik koop het eigenlijk nooit :/

 • melissa schreef:

  Wat gaaf. Ik zou zo graag wittere tanden willen, je glimlach is immers toch je visitekaartje en na vroeger zo’n beetje alle beugels te hebben gehad (ja ook een blokbeugel en buitenboordmotor 😉 ) zou ik nu als kers op de taart mooie witte tanden willen. ik volg je via youtube en het is iig een goed filmpje; het werkt blijkbaar echt! liefs melissa

 • Monique Dekker schreef:

  Hoi hoi! Wauw! Wat een vette actie zeg! Ik doe zeker graag mee! (:
  Ik heb mij geabonneerd op je Youtube kanaal en ik volg je op facebook en instagram!

  Liefs,
  Monique Dekker
  Moonique_dekker@hotmail.com
  ps. en nu maar duimen! Hihi!

 • Anneliese de Waal schreef:

  Ik doe graag mee !!, wat een prachtige witte tanden, zou super zijn 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Drieke schreef:

  Wat een mooi resultaat! Zou me zoveel beter in m’n vel voelen, want… a smile is the prettiest thing you can wear 🙂

 • Sietske Wiemer schreef:

  Leuke actie! Ik heb altijd al gevonden dat mijn tanden wat geel zijn. Instant white zou ik dus heel graag willen proberen! Daarom doe ik mee. Ik ben geabboneerd!
  Gr. Sietske

 • Ik waag er me ook aan! Het ziet er echt een goeie kit uit. ?

 • Nadia Alhosni schreef:

  Ik heb gele tanden van koffie en een Whitening tandpasta doet niets. Ik doe graag mee en laat mee verrassen. Misschien loop ik straks ook met sneeuwwitte tanden rond. 🙂

 • Esmee Cnossen schreef:

  Wauw! Ik ben er echt heel erg benieuwd naar! Ik doe graag mee.

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.