L’Oréal Paris La Palette Nude

Lang verleden zijn de tijden dat enkel high-end merken neutrale oogschaduwpaletten in hun assortiment hadden. Tegenwoordig is een nude palette werkelijk standaard bij élk makeupmerk, en ook bij de budgetmerken vind je er al snel een paar. Zo kwam ik onlangs het L’Oréal Paris La Palette Nude in de kleur Beige tegen, een erg luxueus ogend palette met subtiele en draagbare tinten. Vandaag wil ik dat palette graag met je delen, dus lees snel verder!

L'Oréal Paris La Palette Nude

Het palette zelf ziet er echt heel mooi uit, heel herkenbaar L’Oréal Paris, en zeer luxueus ogend. Het palette is glanzend zwart met gouden letters.

  • L’Oréal Paris La Palette Nude, €19,99 bij de drogist of online

L'Oréal Paris La Palette Nude

Het palette bevat 10 neutrale tinten, waarvan er een paar shimmers bevatten, maar de meeste zijn mat. Het is een palette met heel erg draagbare kleuren, en doet me een beetje denken aan het Naked 2 palette van Urban Decay. Het palette bevat ook een breed spiegeltje, wat voor mij toch altijd een voordeel betekent.

L'Oréal Paris La Palette Nude

In het palette zit ook een kwastje met twee kanten: aan de ene kant zit een sponsapplicator, en aan de andere kant een klein kwastje. Hierboven zie je de kant met het kwastje. De kwaliteit is niet supergoed, maar het is beter dan een kwastje met twee sponsapplicators, toch?

L'Oréal Paris La Palette Nude

Op de swatches kan je goed de kwaliteit van de oogschaduws. Het pigment kan er voor mij net door, het is zeker geen heel sterk pigment, maar de kleuren zijn tenminste zichtbaar. Voor mij persoonlijk mocht het pigment véél sterker zijn, maar ik kan me voorstellen dat iemand die een snelle en subtiele look wil maken dit palette wel handig vindt. De textuur van de oogschaduws is wel heel goed, ze zijn erg zacht en niet korrelig.

L'Oréal Paris La Palette Nude

Conclusie

Ik ben niet echt onder de indruk van het L’Oréal Paris La Palette Nude oogschaduwpalette. Het pigment kan er nét nog door, maar ik kan er geen stevige ooglook mee maken. De textuur is dan weer wel goed, maar kan niet compenseren voor het zwakke pigment. Voor mij niet, althans. Ik kan me namelijk wel inbeelden dat voor mensen die beginnen met makeup deze zacht gepigmenteerde kleuren net wél handig zijn. Erg jammer, want ik vind dat het palette er echt supermooi uitziet!

Morgen post ik ook een look die ik met het palette heb trachten te maken!

Wat vind jij van dit soort paletten?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.