Today’s Look: Flowers

Makeup is mijn passie. Bijna elke dag draag ik makeup, ik vind het zo leuk om mezelf op te maken. Nu eens een simpele alleen-mascara-look, dan weer een full-face, maar heel soms maak ik ook een niet-draagbare look. Vandaag zo’n creatieve look! Lees snel verder.

Today's Look: Flowers

Today's Look: Flowers

Today's Look: Flowers  Today's Look: Flowers Today's Look: Flowers

Ik maakte deze look door een neutrale ooglook te maken met het L’Oréal Paris  La Palette Nude oogschaduwpalette. Ik deed ook mijn witte lenzen van Crazylenses in, die de hele look een beetje een fantasy-feel geven. De lenzen zijn trouwens heel fijn, ze gaan gemakkelijk in en uit, en ze zijn ook best comfortabel. Als je ze in hebt zie je wel een klein beetje een witte waas, maar dat went meteen!

Today's Look: Flowers

Ik vind het echt superleuk om lenzen te dragen, ze geven je ineens zo’n heel andere uitstraling. Ik heb nog een ander paar gekregen van Crazylenses, die je binnenkort zeker voorbij zal zien komen op Silkeblogs! De lipstick die ik draag is de Makeup Revolution Scandalous Lipstick in de kleur Depraved.

Today's Look: Flowers

Bloemenkrans: Primark // Pailletten: Big Bazar // Lipstick: Makeup Revolution // Lenzen: Crazylenses // Ogen: L’Oréal Paris La Palette Nude

Wat vind jij van dit soort crazy looks? Draag jij soms lenzen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

14 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.