Silkesnaps Juni 2016

Eindelijk is het zomer! Naar deze tijd kijk ik het hele jaar uit, en nu is het eindelijk weer zover. Ik heb al heel wat leuke dingen gepland voor de komende maanden, dus het belooft een mooi seizoen te worden! Vandaag vertel ik over wat ik zoal gedaan heb in de voorbije maand. Lees snel verder als je wilt weten wat ik allemaal heb uitgestoken in juni!

Silkesnaps Juni 2016

Vorige maand vertelde ik je al dat we een video maakten voor Pixelate, een feestje met muziek gemaakt op gameboys. Een week later maakten we opnieuw een video, dit keer voor een ander feestje, ook met gameboymuziek.

Hierboven kan je de video zien!

Silkesnaps Juni 2016

De eerste week van juni trouwde een van mijn beste vriendinnen. Ik was haar make up-artist van de dag, maar ik was ook uitgenodigd! Samen met een paar vrienden trokken we dus naar haar bruiloft, mooi opgekleed!

Silkesnaps Juni 2016

Midden juni vierde een van de beste vrienden van mijn papa zijn zestigste verjaardag. Ik hielp bij het organiseren van een groot – maar echt heel groot – feest, en het was echt supergeslaagd!

En om hem te verrassen maakte ik – alweer – een video van het feest! Haha!

Silkesnaps Juni 2016

Ik weet niet of je het hebt gemerkt, maar er zijn een paar momenten geweest in juni waarop het leek alsof het al zomer was! Op die korte momentjes kon ik écht van mijn vakantie genieten, en trok ik naar buiten. Ik vind het heerlijk om framboosjes te eten en aan het water te gaan zitten.

DSC_0036

Je hebt het vast wel gezien: ik heb deze maand hard gewerkt aan een video voor iWhite. Hij staat nu ook online op de website van iWhite, superleuk! Heb jij mijn video al bekeken? Ik geef ook het volledige pakket dat je hierboven ziet weg, bekijk mijn video en lees deze blogpost voor meer informatie!

Silkesnaps Juni 2016

Het was nog net op het randje, maar een van de laatste dagen van de maand ging ik ook nog eens naar een event. Het was het Ici Paris XL event van Oona, en wat heb ik veel bijgeleerd en genoten! Daar maakte ik de foto hierboven, ziet het er niet prachtig uit? Hier volgen ook nog wat sfeerbeelden.

Silkesnaps Juni 2016

Héél veel lipsticks, echt wel honderd, denk ik! Prachtige paletten van Smashbox – waar ik echt lang naar heb gekeken. De toilettasjes linksonder vond ik echt superleuk, de quotes zijn zo fijn!

Silkesnaps Juni 2016

Er waren erg veel luxe merken die hun nieuwe producten voorstellen, ik gaf mijn ogen de kost.

Silkesnaps Juni 2016

Er waren ook veel foto-gelegenheden.

Silkesnaps Juni 2016

Ik kreeg superveel uitleg van zo veel vriendelijke en gepassioneerde mensen, ik werd gewoon gelukkig door daar te zijn!

Silkesnaps Juni 2016

En alsof het evenement zelf nog niet leuk genoeg was, kreeg ik ook nog eens een ongelooflijk goed gevulde goodiebag mee naar huis. Zo veel nieuwe producten om te proberen, er komen veel reviews aan! Naar welk product kijk jij het meeste uit?

Wat heb jij allemaal gedaan in juni? Heb je plannen voor de zomer? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.