Vera Mona Color Switch Duo

Ken je dat: je bent een ooglook aan het maken, maar je hebt niet genoeg kwasten om die vijf kleuren op je ogen te krijgen. En je hebt al helemaal geen tijd om ze ondertussen te wassen. Wat als ik je vertel dat er een tool bestaat waarmee je in een paar seconden de kleur van je kwast kan halen? Ik testte voor jou de Color Switch Duo uit, lees snel verder!

Color Switch Duo

Ik kreeg de Color Switch Duo opgestuurd van de webshop Beauty-licious.be, een Belgische webshop die heel veel merken aanbiedt die je niet gemakkelijk in een fysieke winkel vindt. Je vindt er niet enkel de Vera Mona Color Switch Duo, maar ook de gewone Color Switch én refills voor de doosjes. Zo handig!

  • Vera Mona Color Switch Duo, €24,95 o.a. bij Beauty-licious.be

Color Switch Duo

In de Color Switch Duo zitten twee verschillende sponsjes: een zwart en een wit. Met de zwarte stipple spons verwijder je de kleur van de kwast, en met het witte sponsje kan je je kwast nat maken om oogschaduw nat aan te brengen.

Color Switch Duo

Op de foto hierboven zie je goed de structuur van de spons. Hij is erg ruw en heeft grote gaten. Ik ben zo benieuwd of dit werkt!

Color Switch Duo

Ik dacht dat hij niet alle kleur van de kwast zou halen, maar dat doet hij dus wel! Hierboven zie je links de kleur die in de kwast zat, en rechts onder het kwastje heb ik de kwast geswirld na hem door de Color Switch te halen. Je ziet dus helemaal niks meer! Wauw, het werkt dus écht.

Het witte sponsje is een leuke toevoeging, maar omdat je hem na elk gebruik moet vervangen vind ik die dan weer niet zo handig.

Color Switch Duo

Conclusie

Ik dacht niet dat het zou werken, maar de Color Switch Duo doet zijn werk effectief héél goed. Vooral de zwarte spons, dan, want de witte spons gebruik ik eigenlijk bijna niet. Ik neem hem tegenwoordig echt altijd mee naar klanten, want zo kan ik plaats en gewicht besparen door oogschaduwkwasten mee te nemen! Wat een handig ding, ik zou hem niet meer kunnen missen. Ik geef de Color Switch Duo dan ook een 10/10, en dat verdient hij écht.

Heb jij de Color Switch of de Color Switch Duo al eens geprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.