Essence Longlasting Lipstick Matt Wanted!

Lipstick, lipstick, lipstick. Ik kan er écht niet genoeg van krijgen. Ik hou van alle kleurtjes en finishes, en toen er een aantal nieuwe lipstick bij essence verschenen, ging ik ze natuurlijk meteen bekijken. Ik nam uiteindelijk de Essence Longlasting Lipstick in de kleur 18 – Matt Wanted! mee naar huis, want die zag er zo mooi uit in de huls. Wil je weten wat ik ervan vind? Lees dan verder!

Essence Longlasting Lipstick Matt Wanted!

De huls is niet anders dan de andere Longlasting Lipsticks van essence. Hij is mat zwart, en de ring in het midden heeft de kleur van de lipstick zelf. In dit geval: rood!

  • Essence Longlasting Lipstick Matt Wanted!, €2,39 bij Kruidvat

Essence Longlasting Lipstick Matt Wanted!

De kleur die ik koos was 18 – Matt Wanted!, en dat is een kleur uit de Velvet Matt lijn. Ik ben grote fan van matte lipsticks, én ook van rode lipstick, dus deze moest wel met me mee naar huis!

Essence Longlasting Lipstick Matt Wanted!

In de bullet van de lipstick is het essence logo gedrukt. De lipstick is vrij rood, maar heeft een klein beetje een bruin-roze ondertoon. Op de foto lijkt hij heel rood, in het echt is hij iets meer berry.

Essence Longlasting Lipstick Matt Wanted!

De lipstick dekt vrij goed, en laat een prachtig kleurtje achter. Hij zit bovendien ook erg comfortabel, en voelt romig op mijn lippen. Ik vind wel dat hij niet echt zo mat is als ik had verwacht, maar echt glanzend is hij ook niet. Niet dat ik dat erg vind, want glanzende lipsticks zijn ook mooi!

Essence Longlasting Lipstick Matt Wanted!

De kleur vind ik wel heel erg mooi. Maar echt héél mooi! Hij is rood, maar heeft ook iets bruin-roze. Hij past erg goed bij mijn huidskleur en doet mijn gezicht opleven. Deze kleur draag ik graag overdag, maar ook voor ’s avonds is hij leuk! Wel vind ik dat de dekking nét iets hoger mocht, want hier en daar is het toch nog moeilijk om hem egaal aan te brengen.

Conclusie

Ik ben echt blij dat ik deze Essence Longlasting Lipstick Matt Wanted! mee naar huis heb genomen, want wat is dit een mooi kleurtje! De dekking had misschien nog iets beter gemogen, én hij had voor mij ook nog nét wat matter mogen zijn, maar verder heb ik niets aan te merken op deze lipstick. Ik geef hem daarom ook een 8/10!

Wat vind jij van deze kleur? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.