Misfit Flash Fitness + Sleep Monitor

Vandaag geen makeup, verzorging of fashion, maar een superleuke gadget op Silkeblogs! Onlangs kreeg ik een activity tracker opgestuurd, die ik de voorbije tijd grondig heb uitgeprobeerd. Ik kreeg de Misfit Flash Fitness + Sleep Monitor. Ik had nog nooit een dergelijk product geprobeerd, dus ik was erg benieuwd. Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan verder!

Misfit Flash Fitness + Sleep Monitor

De Misfit Flash Fitness + Sleep Monitor is een activity tracker die je bewegingen observeert. Je kan hem dragen zoals een horloge, maar je kan de knop ook uit het bandje klikken en hem aan het bijgeleverde clipje bevestigen. Met dat clipje hang je hem gemakkelijk aan je schoen, riem of zak.

Misfit Flash Fitness + Sleep Monitor

Ik heb hem altijd rond mijn pols gedragen. Ik vond het best leuk staan (check mijn ootd: Glam Pie waar ik hem ook draag), en bovendien kan je ook de tijd aflezen! Er zijn twee functies die de Misfit Flash Fitness + Sleep Monitor heeft:

  1. Hij meet je activiteit door je stappen te tellen en het aantal calorieën dat je verbruikt weer te geven;
  2. Hij houdt je slaapkwaliteit bij.

Misfit Flash Fitness + Sleep Monitor

Het principe is heel eenvoudig: het apparaat kan via Bluetooth sync’en met je smartphone. Je hoeft enkel de Misfit app te downloaden en hem in te stellen, en je kan aan de slag. Op de app kan je gemakkelijk bekijken hoe je activiteit en je slaap is geweest.

Misfit Flash Fitness + Sleep Monitor

Links zie je mijn gemeten activiteit. Eerst moet je instellen hoeveel punten je doel is: ik koos voor het minste (600 punten per dag, dat is ongeveer een uur wandelen) omdat ik heel lui ben. In de app kan je zien hoeveel kilometer je hebt gewandeld, hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel stappen je hebt gezet. Je ziet ook hoeveel procent je al hebt gewandeld. Ook op het apparaat zelf zie je hoe ver je al staat.

Rechts zie je mijn slaapkwaliteit. Je ziet hoe lang je wakker bent geweest, hoe lang je licht hebt geslapen en hoe lang je diep hebt geslapen.

Misfit Flash Fitness + Sleep Monitor

Toen ik hem de eerste keer gebruikte, dacht ik dat ik hem niet heel vaak zou gebruiken. Maar nu ik hem al een aantal weken heb, merk ik toch dat ik hem bijna altijd om mijn pols heb. Het grote voordeel aan een tracker als deze is dat je elke dag een doel hebt, en daardoor ga je meer bewegen. Als ik ’s avonds thuis ben, check ik even mijn Misfit en als nog niet alle bolletjes ingekleurd zijn, ga ik nog snel even een wandeling maken. En weet je wie daar eigenlijk het meest enthousiast over is? Bruno!

Misfit Flash Fitness + Sleep Monitor

Conclusie

Ik heb gemerkt dat ik doordat ik zie hoeveel ik beweeg, en doordat ik een doel heb, effectief veel meer beweeg. Ik voel me fitter en elke dag dat ik mijn doel van 600 punten heb gehaald ben ik trots! Het is echt een handig ding, dat ik zo opnieuw zou kopen, want op zich is hij best betaalbaar. De app is gemakkelijk en overzichtelijk, en bovendien ziet het bandje er nog eens leuk uit! Ik geef de Misfit Flash Fitness + Sleep Monitor een dikke 10/10. Oh, en hij is trouwens ook verkrijgbaar in het blauw, rood en roze! Om hem te bestellen en voor meer telefoon accessoires, klik hierOok voor het nieuwste toestel van Sony, bijvoorbeeld, zijn Sony Xperia X hoesjes verkrijgbaar op deze site.

Heb jij ooit een activity tracker geprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.