Oxyfresh Mondverzorging

Jullie weten ondertussen vast al dat ik mondverzorging heel belangrijk vind. Als je je mond goed verzorgt krijg je niet enkel gezonder tandvlees, maar ook wittere tanden en een frissere adem. Ik besteed graag wat extra tijd aan het verzorgen van mijn tanden, en ben voortdurend op zoek naar fijne producten om dat te doen. Bij de drogist vind je wel een en ander, maar toch ben ik van mening dat niet eender wat goed is voor je mond. Vandaag bespreek ik een aantal producten van het merk Oxyfresh, dus lees snel verder als je wilt weten of ik daar wél tevreden van ben!

Oxyfresh Mondverzorging

De producten van Oxyfresh zijn verrijkt met de stof active oxygen, ook wel actief zuurstof genoemd. Door de mondholte te voorzien van actief zuurstof sterven anaerobe bacteriën op een mondvriendelijke wijze af. Anaerobe bacteriën zijn dé veroorzakers van de meeste mondproblemen zoals slechte adem en ontstoken tandvlees. De producten die ik vandaag bespreek zijn (van links naar rechts):

  • Oxyfresh Tongue Cleaner
  • DenTek Comfort Clean Floss-Picks
  • Oxyfresh Breath Spray
  • Oxyfresh Power Rinse
  • Oxyfresh Toothpaste Fluoride
  • Oxyfresh Power Paste

Alle producten zijn te bestellen op Oxyfresh.nl

Oxyfresh Mondverzorging

Ik begin met de DenTek Comfort Clean Floss-Picks. Het is een zakje met wel 60 flosdraadjes/tandenstokers, die erg gemakkelijk zijn in gebruik!

Oxyfresh Mondverzorging

Aan de ene kant zit een kort stukje flosdraad, waarmee je gemakkelijk je tanden kan flossen. Aan de andere kant zit een puntig uiteinde dat je kan gebruiken als tandenstoker. De vorm ligt goed in de hand, en je kan heel gemakkelijk de achterste tanden bereiken. Ik gebruik ze bijna elke dag! Voor meer informatie over tanden flossen, klik hier.

Oxyfresh Mondverzorging

De Oxyfresh Power Paste met lemon-mint smaak is en hele fijne tandpasta. Heel wat tandpasta die je bij de drogist koopt bevatten sulfaten en alcohol, maar deze van Oxyfresh niet! Dat betekent dat hij prima elke dag kan gebruikt worden zonder enige bijwerkingen op lange termijn. Bovendien smaakt hij heerlijk fruitig subtiel naar citroen!

Oxyfresh Mondverzorging

Ik kreeg ook deze tandpasta met fluoride opgestuurd. Fluoride legt een soort film over de tanden dat de tanden beschermt tegen cariës. Deze Oxyfresh Toothpaste Fluoride smaakt neutraal en een beetje munt-achtig.

Oxyfresh Mondverzorging

Bijna elk mondwater dat je bij de drogist kan vinden bevat alcohol, en dat vind ik heel jammer. Op lange termijn is alcohol in je mond schadelijk, net als op je huid. De Oxyfresh Power Rinse Lemon-Mint bevat geen alcohol en smaakt heerlijk naar citroen!

Oxyfresh Mondverzorging

De Oxyfresh Power Rinse Lemon-Mint staat in de badkamer net naast mijn mondwater van iWhite, en ik wissel die twee graag af!

Oxyfresh Mondverzorging

Oxyfresh heeft ook een tongschraper in zijn assortiment. De Tongue Cleaner is een lichte, handig tool waarmee je bacteriën en vuil van je tong kan schrapen. Misschien heb je soms last van witte aanslag op je tong, of een slechte adem terwijl je wél elke dag je tanden poetst. Door je tong regelmatig te schrapen, verzorg je die ook en hou je je mond gezond en fris! Voor meer informatie over tongschrapers, klik hier.

Oxyfresh Mondverzorging

Als laatste kreeg ik ook een Oxyfresh Breath Spray opgestuurd. Een heel fijne, kleine en handige spray die verzorgende ingrediënten bevat, én je adem snel verfrist.

Oxyfresh Mondverzorging

Hij is echt heel schattig en klein, en past in ieder tasje. Bij mij zit hij steevast in mijn tas, zodat ik regelmatig even wat in mijn mond kan sprayen, bijvoorbeeld als ik iets heb gegeten!

Oxyfresh Mondverzorging

Hij smaakt heel fris, en ook weer een beetje naar citroen! Heerlijk!

Oxyfresh Mondverzorging

Conclusie

Als je op zoek bent naar fijne, handige producten die je elke dag kan gebruiken zonder bijwerkingen op lange termijn, probeer dan zeker eens de producten van Oxyfresh. Ze bevatten geen alcohol of sulfaten, en houden je mond gezond en fris. Ik vind vooral de Floss-Picks handig, en de Breath Spray voor onderweg!

Zijn er nog mondverzorgingsproducten die je mij kan aanraden?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.