Beautybloggersdag! WIN 36 PRIJZEN!

Vandaag is het Beautybloggersdag! Tenminste, dat hebben een paar beautybloggers beslist, en ik steun hun initiatief. Het idee is simpel: er bestaan zoveel superleuke en interessante beautyblogs, en die mooie blogs willen we samen in het zonnetje zetten door een bloghop te organiseren. En er is ook leuk nieuws voor jou: op elk van de maar liefst 36 deelnemende blogs kan je een leuke prijs winnen! Lees snel verder als je wil weten welke prijs er op Silkeblogs.com te winnen valt!

Beautybloggersdag

Ik geef een superleuk pakketje met reinigingsproducten van Ici Paris XL weg. De set bevat een reinigingsmelk, een oogmakeupremover en een toner. Hij mag ook op het vliegtuig, en daarom is het de ideale set voor op reis!

Beautybloggersdag

Wat is een bloghop eigenlijk?

Door middel van een bloghop kan je gemakkelijk nieuwe blogs ontdekken. Mogelijks ben je hier terechtgekomen via de blog van Irina (ordinaryodd.nl), en op het einde van deze post vind je een linkje naar de blog van Maaike. Door elke keer verder te klikken maak je uiteindelijk de cirkel rond, heb je alle deelnemende blogs bezocht, én heb je deelgenomen aan alle winacties. Als je dus kans wilt maken op maar liefst 36 prachtige prijzen, klik dan de hele cirkel door!

Beautybloggersdag

Hoe kan je winnen?

Om de Ici Paris XL Beauty On The Go set te winnen, hoef je enkel het volgende te doen:

  • Like Silkeblogs op Facebook
  • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet met de winactie

Beautybloggersdag

Ik hoop dat jullie allemaal meedoen met de bloghop, en wens jullie veel plezier, en uiteraard ook veel succes toe!

En nu is het tijd om naar de volgende blog te hoppen! Ga snel naar FloatingInDreams.com!

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

37 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.