Talking Tables Feestartikelen

Ik vertelde je in mijn Silkesnaps al dat ik onlangs een feest heb georganiseerd, en dat dat een groot succes werd! Tijdens het organiseren van dat feest kwam ik in contact met de webshop Talking Tables, die allerlei superleuke feestartikelen verkoopt. Na eens rond te kijken op de webshop bestelde ik een aantal leuke items, die bij het thema van het feest pasten. Lees snel verder als je wilt weten welke items ik bestelde!

Talking Tables Feestartikelen

Op de webshop van Talking Tables vind je werkelijk alles wat je nodig hebt voor een feest. Spullen voor kinderfeestjes, bruiloften, Kerstmis, verjaardagsfeesten, er is voor elke gelegenheid wel iets te vinden.

Talking Tables Feestartikelen

Aanvankelijk dacht ik: voor feestartikelen ga ik toch gewoon even naar de Action ofzo? Maar toen ik een blik op de webshop wierp, zag ik dat het best de moeite waard was om toch even te kijken.

Talking Tables Feestartikelen

Je kan namelijk op zo’n 20 thema’s zoeken, van We Heart Pink naar Coastal naar Glitterati. Je kan ook alle spullen met elkaar combineren, om je feestje extra persoonlijk te maken. Ik genoot er alleen al van om gewoon even rond te kijken op de webshop: zoveel moois!

Talking Tables Feestartikelen

De producten die ik uitkoos vielen vooral onder de categorie Carnival Fiesta. Ik koos voor een set van drie papieren ananassen, want ja: ananas!

Talking Tables Feestartikelen

Ook vond ik deze schattige vlaggetjes in pasteltinten, ze zijn zo feestelijk! Je vindt ze hier.

Talking Tables Feestartikelen

Om het ananasthema compleet te maken, bestelde ik ook deze ananasslinger.

Talking Tables Feestartikelen

We beslisten ook om voor het feest een Photobooth te maken, waar de aankomende gasten hun foto konden laten nemen. We maakten snel een DIY booth, met de slingers, ananassen en wat verkleedkleren, en ik stond erbij om foto’s te nemen. Voor de achtergrond bestelden we een glittergordijn.

Talking Tables Feestartikelen

Het laatste artikel dat ik bestelde bij Talking Tables, waren deze superleuke, tropische servetten. Ze waren na het feest nog niet allemaal opgebruikt, dus ze liggen nu bij mij thuis en daar komen ze altijd goed van pas!

Talking Tables Feestartikelen

Conclusie

De items op de webshop Talking Tables zijn misschien wat prijziger dan die bij de Action, maar ze zijn een stuk kwaliteitsvoller én origineler. Slechts drie dagen na mijn bestelling kreeg ik de producten thuis al aan, en alles zag er echt leuk uit. Bovendien kan ik bijna alle items opnieuw gebruiken, om een ander feestje aan te kleden, of om bijvoorbeeld productfoto’s te maken (zie de Bloghop van gisteren). Als je nog eens een feestje organiseert, ga dan zeker eens kijken bij Talking Tables, al is het maar om inspiratie op te doen!

Organiseer jij soms feestjes? Hoe decoreer jij?

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.