Scherp Scheren: RazorPit Teneo

Nu het zomer is, moet er hier en daar wat haar verwijderd worden. Ik ben zelf een ongelooflijk harig persoon, en heb wat ik zelf ‘mannenbenen’ noem: mijn beenhaar is dik en donker. Als ik elke dag gladde benen wil, moet ik écht élke dag scheren. En dat is best prijzig als je zowat elke week een nieuw scheermesje gebruikt. Gelukkig bestaat daar een oplossing voor, jeej! Lees snel verder: vandaag toon ik je de RazorPit!

Scherp Scheren: RazorPit

Er bestaan drie versies van de Razorpit: de Original, de Slide en degene die ik heb: de RazorPit Teneo. Ik bestelde hem bij Coolgift.com, een webshop die gadgets verkoopt, want daar was hij wat goedkoper dan op de website van RazorPit zelf.

Scherp Scheren: RazorPit

Dit is hem dan! De RazorPit Teneo is verkrijgbaar in het wit én in het zwart, maar de witte versie vond ik wat vrouwelijker, dus die bestelde ik. In het doosje zit de RazorPit zelf, en een houdertje waar je de RazorPit én twee scheermesjes kan zetten.

Scherp Scheren: RazorPit

Het is niet heel gemakkelijk te zien, maar de afbeelding in het cirkeltje illustreert hoe de RazorPit werkt. Heel simpel gesteld verwijdert hij haar en andere vuilresten van elk mesje, zodat de mesjes langer efficiënt blijven.

Scherp Scheren: RazorPit

Het vlak waar je je scheermesje overheen haalt, is een klein beetje zacht en voelt wat aan als silicone. Om je mesje schoon te maken, breng je wat scheerschuim aan op de RazorPit, en schuif je het mesje over het oppervlak. Let er wel op dat je naar de andere kant moet schuiven dan naar de kant waar je meestal mee scheert.

Scherp Scheren: RazorPit

Uiteraard heb ik de RazorPit getest: ik gebruikte een tijd lang twee verschillende scheermesjes – één voor elk been – waarvan ik er ééntje telkens schoonmaakte naar gebruik. Het resultaat: De eerste week merkte ik geen verschil, maar na een week begon ik wél te voelen dat het werkt. Het mesje dat ik altijd schoonmaak scheert nog steeds superglad en ik heb geen last van irritatie (wat ik meestal wel heb als ik met een bot mesje scheer).

Scherp Scheren: RazorPit

Conclusie

Ik wou hem al zo lang testen, ik vroeg me af of hij écht zou werken. Eindelijk kon ik hem testen, en veel hoef ik niet te zeggen over het resultaat: hij werkt echt. De RazorPit Teneo heeft nu een vast plekje gekregen in mijn badkamer, en ik probeer hem elke keer te gebruiken. Wat een uitvinding, mijn benen zijn me dankbaar! Ik geef de RazorPiteen 10/10, want hij werkt gewoon. Zeker een aanrader!

Scheer jij met scheermesjes?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.