Ik heb een tattoo!

Eindelijk is het zover: ik heb mijn eerste tattoo laten zetten! Ik was enorm zenuwachtig, maar alles is supervlot verlopen. En best snel, ook: vanaf het moment dat ik besliste dat ik een tattoo wou laten zetten, stond hij er een maand later op! Hij is nu een paar dagen oud, en ik kan niet wachten om hem te laten zien. Lees snel verder!

Ik heb een tattoo!

Dit is hem dan! Hij staat op mijn linker onderarm, langs de binnenkant. Ik koos voor een elegante, vrouwelijke mandala. Het ontwerp vind ik echt prachtig!

Ik heb een tattoo!

Ik liet mijn tattoo zetten bij Warren (MxW) van Glorybound Tattoo in Antwerpen. Bekijk zeker zijn Instagram voor meer van zijn ‘creaties’! Hij heeft een prachtig ontwerp gemaakt, waar ik ongelooflijk blij mee ben.

Tattoo Silkeblogs

Op dit moment is hij nog aan het helen, maar ik verzorg hem goed en ik heb er eigenlijk geen last van. Nu en dan is het een beetje gevoelig, maar pijn doet hij echt niet.

Tattoo Silkeblogs

Het zetten zelf, daar kan ik duidelijk over zijn: ik had de pijn echt overschat. Natuurlijk doet het een beetje pijn, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik niet meer kon of dat het teveel werd. Enkel het eerste lijntje was erg spannend, maar daarna voelde het eerder wat vervelend aan.

Tattoo Silkeblogs

Om even de vragen te beantwoorden die ik al vaak heb gehoord, een FAQ:

 • Is hij echt? 
  Omdat hij nog wat aan het helen is, denken mensen vaak dat ik gewoon nog eens een henna tattoo heb gezet, maar hij is dus wel degelijk echt!

Tattoo Silkeblogs

 • Deed het pijn? 
  Nee, echt niet! Na een tijdje voelde het zelfs fijn!
 • Hoe lang duurde het zetten?
  Anderhalf uur.
 • Is het je eerste tattoo?
  Ja!

Tattoo Silkeblogs

 • Hij is wel groot voor een eerste tattoo, hé?
  Ja, klopt. Cool, hé!
 • Ga je er nog zetten?
  Dat is voorlopig niet het plan, maar zeg nooit nooit…

Tattoo Silkeblogs

Tattoo Silkeblogs

Tattoo Silkeblogs

Als je een tattoo heb laten zetten, moet die de eerste dagen nog helen. Daarom moet je hem goed verzorgen én beschermen tegen de zon. Deze La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 50+ doet allebei die dingen, echt een aanrader.

Tattoo Silkeblogs

Mijn bril is trouwens van Woodify, een merk dat brillen van hout maakt. Dit model heet de Skate Blue en hij is gemaakt van verschillende lagen skateboardhout, gemaakt van Canadese eiken. Langs voor is hij donkerblauw, maar aan de binnenkant is hij een beetje turquoise. Ik hou van het leuke kleurtje dat hij heeft, hij fleurt een donkere outfit helemaal op!

Tattoo Silkeblogs

Tattoo Silkeblogs

Wat vind jij van mijn tattoo? Heb jij zelf een tattoo, of zou je er een willen? Laat het me weten!

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.