Curasano Spraytan Express

Ik geef toe dat het de laatste week een paar dagen mooi is geweest, maar gisteren was de zon maar nauwelijks te zien. Een paar dagen zon is voor mijn huid écht niet genoeg om een kleurtje te krijgen, dus moet ik wel vertrouwen op zelfbruiners. Jammer genoeg is niet elke zelfbruiner even fijn, dus het is even zoeken naar de perfecte zelfbruiner! Vandaag test ik er weer eentje voor je uit: dit keer gebruik ik de Curasano Spraytan Express. Lees snel verder!

Curasano Spraytan Express

Deze foto maakte ik gisteren. Zo deprimerend! Het lijkt wel alsof de zomer al voorbij is. Hoog tijd voor een likje zelfbruiner om de zomer weer in huis te halen!

Curasano Spraytan Express

Ik kreeg drie producten van Curasano opgestuurd om uit te proberen. Van links naar rechts:

  • Curasano Spraytan Express 200ml, €39,95
  • Curasano Spraytan Sentz Mini, €4,95
  • Curasano Spraytan Sentz, €9,95

De producten van Curasano vind je bijvoorbeeld in de webshop van Curasano.

Curasano Spraytan Express

Curasano is een merk dat zich sinds 2008 bezighoudt met het verkopen van cosmetica, en hun bekendste product is hun zelfbruiner. Ze willen een luxegevoel uitstralen, en de producten zijn daarom ook wat duurder dan producten van de drogist. Hun hoofdkantoor is trouwens gevestigd in België!

Curasano Spraytan Express

Dit is de Spraytan Express, een zelfbruiner in sprayvorm die je meteen een gezond en subtiel kleurtje geeft. Ik hou van zelfbruiners in sprayvorm, want die geven vaak het natuurlijkste resultaat én ze werken heel fijn.

Curasano Spraytan Express

Ik kreeg ook deze handschoen opgestuurd, waarmee je de zelfbruiner kan verdelen over je huid. De handschoen is enorm zacht en voelt heerlijk aan op mijn huid.

Curasano Spraytan Express

De handschoen bestaat ook in een kleiner formaat, dat je bijvoorbeeld op je gezicht kan gebruiken. Handig!

Curasano Spraytan Express

Tijd om hem te testen! Dit zijn mijn benen voordat ik de zelfbruiner heb gebruikt.

Curasano Spraytan Express

Je kan de spray rechtstreeks op je huid sprayen, maar ik vind het zelf gemakkelijker om hem eerst op de handschoen te spuiten. Zo mors ik minder.

Curasano Spraytan Express

Vervolgens masseer ik de zelfbruiner met de handschoen over mijn huid. Omdat de handschoen zo zacht is, voelt het echt heerlijk aan!

Curasano Spraytan Express

Op mijn rechterbeen (boven) heb ik de Curasano Spraytan Express aangebracht, en mijn linkerbeen (onder) is onbehandeld.

Conclusie

Ik vind het resultaat van de Curasano Spraytan Express erg goed: mijn huid is niet donkerbruin, en ook niet oranje. Gelukkig! Het resultaat is subtiel goud en oogt heel natuurlijk. Met de handschoen vind ik het heel fijn en ordelijk werken, maar ik gebruik ook regelmatig de spray rechtstreeks op mijn huid. De Curasano Spraytan Express is aan de dure kant, maar ik vind hem zijn geld zeker waard. De Curasano Spraytan Express krijgt van mij een 9/10.

Gebruik jij soms zelfbruiners?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.