Coolgift Ergonomic Laptop Table

De laatste tijd heb ik echt veel last van mijn schouders en nek. Toen ik dat vertelde tegen mijn dokter, vroeg hij of ik vaak aan de computer zat. Ik moest toegeven dat dat inderdaad het geval is, en daar kan ik niet veel aan veranderen. Hij zei dat het misschien beter zou gaan als ik mijn scherm wat hoger zou zetten, maar ik wist niet hoe ik dat moest aanpakken omdat ik een laptop heb. Onlangs vond ik een laptopstand die me ideaal leek. Lees snel verder als je wil weten of ik hem de moeite waard vind!

Coolgift Laptopstand

De laptopstand zit verpakt in een doos. Veel informatie is op de doos niet te vinden, maar er staan wel een paar suggesties hoe je hem kan zetten. Ik vond deze laptopstand op de website van Coolgift, waar ik ook de Razorpit vond.

Coolgift Laptopstand

En dit is het tafeltje. Het ziet er niet meteen heel mooi of indrukwekkend uit, maar het systeem is simpel: hij heeft poten die bestaan uit drie segmenten, en die je kan ronddraaien. Je kan hem dus in een aantal standen zetten, om hem op je bed te zetten, naast de zetel, of zelfs op de grond.

Coolgift Laptopstand

Het materiaal van het tafeltje voelt stevig aan, maar hij is niet heel zwaar. Je neemt hem dus gemakkelijk mee van plek naar plek. In het oppervlak zelf zitten kleine gaatjes, waardoor mijn laptop niet te warm wordt. Het oppervlak is 45cm op 24,5 cm, en dat is meer dan groot genoeg voor mijn 11” MacBook Air.

Coolgift Laptopstand

De houding die ik het vaakst heb gebruikt is gewoon deze. Ik leg de laptopstand op de tafel zodat het scherm een beetje hoger is, en ik minder naar beneden moet kijken. Het draaien van de segmenten gaat best vlot, maar ik ben niet zo goed in het indrukken van de knoppen, waardoor ik regelmatig een nagel heb gebroken.

Coolgift Laptopstand

Op het moment dat ik dit artikel schrijf gebruik ik de laptopstand zoals hierboven. Ik zit op mijn bed en de laptopstand staat als een tafeltje voor mij. Dit vind ik echt superhandig, en ook om film te kijken vind ik het fijn dat ik mijn laptop naast mijn bed kan zetten!

Coolgift Laptopstand

Ook heerlijk: in je bed liggen terwijl je op je laptop bezig bent! Ideaal voor luie mensen – zoals ikzelf.

Conclusie

Ik ben echt heel erg blij met mijn laptopstand. Hij is niet heel goedkoop, maar ik gebruik hem echt bijna elke dag en zou hem zo opnieuw kopen. Je kan er heel veel kanten mee op, hij is heel licht en compact en hij zorgt ervoor dat mijn schouders en nek minder belast worden. Het ziet er misschien een beetje geeky uit, maar als het werkt, werkt het! Ik kan niet meer zonder, en mijn lichaam is me dankbaar.

Gebruik jij een laptopstand? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.