Healthbox By Faya – Video

Ik ben waarschijnlijk een van de minst sportieve personen ooit, en mijn conditie staat momenteel op nul, dus ik was blij toen ik onlangs de Healthbox By Faya opgestuurd kreeg. Sinds vandaag staat mijn videoteller op drie, want ik maakte een unboxing video van die speciale editie van de healthbox. Lees snel verder als je wilt weten wat er nu precies in de Healthbox By Faya zit, en wat ik ervan vind!


Fajah Lourens is bekend geworden door haar populaire trainingsvideo’s, en daardoor is ze een voorbeeld geworden op het vlak van gezondheid. Ze schreef ook een boek dat al tienduizenden keren is verkocht, en nu heeft ze haar 10 musthaves in één box gestopt.

Healthbox By Faya

Ik had zelf nog nooit van Fajah gehoord, maar toen ik wist wie ze was werd ik wel heel benieuwd naar de inhoud!

Healthbox By Faya

De box is erg goed gevuld, bij het openmaken werd ik al enthousiast!

Healthbox By Faya

Het eerste dat ik uit de doos nam, waren deze Sportbay elastieken. In de box zit ook een foldertje waar wat oefeningen staan uitgebeeld die je met deze elastieken kan doen. Ze gaan van soepel naar sterker, en je zou er meer dan 100 verschillende oefeningen mee kunnen doen!

 • Sportbay elastieken, €8

Healthbox By Faya

Het is zeker een leuk item om mee te spelen, zowat iedereen bij mij thuis moest er eens aan trekken. Ik heb een paar oefeningen van in de box uitgeprobeerd en gemerkt dat de elastieken echt wel wat weerstand toevoegen aan je workout.

Healthbox By Faya

Deze Blackroll Mini in het blauw is dus voornamelijk om jezelf te masseren. Ik dacht eerst: nou, dit kan toch niet aangenaam zijn? Maar toen ik hem onder mijn voetzolen gebruikte, moest ik toegeven dat het echt fijn aanvoelt!

 • Mini Blackroll, €10

Healthbox By Faya

Niet alleen ik kon genieten van de massage met de Mini Blackroll, maar zoals je kan zien in de video heeft Bruno er ook echt van genoten!

Healthbox By Faya

Hm, echt heerlijk!

Healthbox By Faya

Dan mijn favoriete item. Een springtouw is echt zoiets dat me doet denken aan mijn jeugd, ik vond het altijd zo leuk (al was ik er echt niet goed in).

 • Faya Jumping Rope, €10

Healthbox By Faya

Ik moest het springtouw uiteraard meteen uitproberen!

Healthbox By Faya

Haha, een tip is wel om je haar vast te doen, want mijn haar vloog echt alle kanten uit!

Healthbox By Faya

In de box zaten ook twee kleine flesjes massageolie van Kneipp. Ik hou van olie op mijn huid, dus deze waren zeker welkom. Je kan ze trouwens ook gebruiken in combinatie met de Cellulite Cup!

 • Kneipp Massage Olie, €3,50

Healthbox By Faya

Jeej, er zit ook een beautyproduct bij! Dit is de Squalan Pure Facial Oil, een olie met als enige ingrediënt squalaan uit suikerriet. Er wordt geclaimd dat dit product echt enorm geschikt is voor de gevoelige huid, omdat het een huideigen olie is. Ik heb al veel moois over de olie gehoord, dus hier ben ik ook zeker blij mee!

 • Squalane Pure Facial Oil, €15

Healthbox By Faya

Een gezond voedingspatroon kan je aanvullen met voedingssupplementen. Zelf neem ik regelmatig supplementen, vooral wanneer ik voel dat ik het nodig heb. Visolie is iets dat ik een tijd heb genomen, maar de andere twee heb ik nog nooit geprobeerd. Ik ga ze alleszins gebruiken!

 • Orthica Magnesium – 400, €15,75
 • Orthica Fish EPA, €14,75
 • Orthica Multi 4 All, €21,10

Healthbox By Faya

Over deze Cellulite Cup was ik meteen enthousiast. Onlangs postte Mascha van Beautygloss een video over een cup als deze, en hoewel de conclusie niet echt positief was, was ik erg benieuwd. Ik heb hem zelf nog niet gebruikt, maar ik hou jullie op de hoogte!

 • Faya Cellulite Cup, €10

Healthbox By Faya

Ten slotte zit er ook een waardebon in de Healthbox By Faya voor de webshop Body & Fit, met een waarde van €10.

Conclusie

 • Prijs Healthbox By Faya: €49,95
 • Totale waarde: €124,60
 • Aantal items: 11
 • Mijn favoriete item: het springtouw (nostalgie)
 • Score: 9/10
 • Voor mij had er nog iets van voeding in mogen zitten. Dat had de box helemaal perfect gemaakt!

Ga jij deze box bestellen? Of heb je hem misschien al besteld?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.