Festival Fashion Wishlist

Ik ga naar Sziget, woehoew! Begin augustus trek ik naar Boedapest om te genieten van de stad, maar ook van het festival waar ik vorig jaar al naartoe ging. Om dat te vieren: vandaag een inspiratiepost, want het eerste waaraan ik dacht toen ik hoorde dat ik ging: WAT GA IK AANDOEN? Festival Fashion vind ik fantastisch: je kan een beetje specialer doen dan normaal, en alles is lekker zomers en luchtig. Ik toon je een paar items die ik bij Forever 21 heb gespot. Lees snel verder!

Festival Fashion Wishlist

Beginnen doen we met een maxi dress. Sinds ik mijn eerste maxi dress ooit droeg – toen ik mijn nieuwe tattoo showde – ben ik enorme fan geworden. Dit model met open schouders en een split is zowel luchtig als stijlvol. Bovendien is de kleur echt iets voor mij!

Festival Fashion Wishlist

Opnieuw een maxi dress, want ik hou van comfortabele kleding. Dit model vind ik ook prachtig, en de kleur is perfect om ’s avonds aan te trekken.

Festival Fashion Wishlist

Als het écht warm is, kies ik voor een leuke playsuit. Dit wit model is super zomers en luchtig!

Festival Fashion Wishlist

Ik betwijfel of het nodig zal zijn, maar stél dat het toch een beetje frisser wordt, zou ik een lichte kimono meenemen. Die neemt niet veel plaats in in je tas, en weegt ook niet veel, maar kan je snel over je schouders gooien indien nodig.

Festival Fashion Wishlist

Ik krijg altijd meteen hoofdpijn van de zon, en toen ik vorig jaar in Boedapest was, ging ik bijna niet buiten zonder een hoedje. Ook dit jaar zal dat het geval zijn, en dit soort rieten hoedjes vind ik dan ook het leukst voor op het festival!

Festival Fashion Wishlist

Al een tijdje staan deze leuke sandalen op mijn wishlist. Zijn deze niet ideaal voor op een festival? Ze zijn plat (want hakken op een festival, dat kan toch niet?) en elegant doordat ze zo hoog gestrikt zijn.

best wedding veil

Op een festival doe ik meestal niet veel juwelen aan, maar omdat ik vaak blote benen heb, vind ik het wel leuk en speels om een enkelbandje om te doen. Dit bandje is elegant en fijn, exact hoe ik het leuk vind! The Bridal veil come from bestweddingveil.com

Conclusie

Ik kies deze zomer vooral voor luchtige stofjes en losse kleding. Ik hou echt van de boho-look met elegante, fijne accessoires. En uiteraard een hoed om mijn hoofd tegen de zon te beschermen. Binnenkort ga ik deze leuke items bestellen bij Forever 21, met 20% korting! Dat is weer een voordeel aan online shoppen, als je even zoekt (deze korting vond ik op acties.nl) ben je al snel veel voordeliger uit.

Ga jij een festival doen deze zomer? En wat ga jij aantrekken?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.