OOTD: Red & Gold

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker: de bomberjasjes. Persoonlijk ben ik er niet zo’n grote fan van, zeker de ‘dikke’ varianten, maar toch heb ik er eentje in mijn kast hangen. Ik besloot om me over mijn afkeer heen te zetten en eens een bomberjas te dragen. Ik combineerde mijn jasje met mijn nieuwe gouden glitterschoentjes en op die manier vond ik het best acceptabel! Lees snel verder als je wil weten hoe ik mijn bomber combineerde.

OOTD: Red & Gold

OOTD: Red & Gold

OOTD: Red & Gold

OOTD: Red & Gold

OOTD: Red & Gold

OOTD: Red & Gold

OOTD: Red & Gold

OOTD: Red & Gold

Bomber: Yes or No // Witte top: H&M // Jeans: Pimkie // Gouden schoentjes: Lovely Shoes, een winkeltje in Lier // Zonnebril: Cheapass Zonnebrillen // ArmbandClipzz

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.