Pavèz Happy Pink Blush

Vorige week vond ik – eindelijk – de ideale vervanger voor mijn favoriete foundation. De minerale foundation van Pavèz gebruik ik nu zowat elke dag, en ik zou hem niet meer kunnen missen. Ik vond het zo vreemd dat ik nooit eerder over het merk had gehoord, maar dat ze toch zoveel fijne producten aanbieden. Vandaag test ik daarom nog eens een product van Pavèz, namelijk de Blush in de kleur Happy Pink. Lees snel verder!

Pavèz Happy Pink Blush

De Pavèz Happy Pink Blush zit verpakt in hetzelfde potje als de minerale foundation. De blush is – net als de foundation – een los poeder. Ergens is dat fijn: je hebt maar een héél klein beetje nodig, maar ergens is dat ook wat moeilijker om mee om te gaan. Ik ben namelijk echt een morser!

  • Pavèz Happy Pink Blush, €14,95 bij Pavèz.nl

Pavèz Happy Pink Blush

Net als de foundation, bestaat de Happy Pink Blush uit slechts vier ingrediënten:

  • Mica zorgt voor de glans
  • Iron Oxides geven de blush kleur
  • Titanium Dioxide absorbeert het zonlicht
  • Ultramarines dragen ook bij tot de kleur

Pavèz Happy Pink Blush

De blush is op zich nog wel gemakkelijk te doseren, als je het potje één keer boven het dekseltje schudt is dit wat erin valt. Ik vind dat dit soort potjes vaak nogal moeilijk werken, maar ik merk dat als ik ze zoveel mogelijk rechtop bewaar, het nog wel meevalt.

Pavèz Happy Pink Blush

Hierboven heb ik de Pavèz Happy Pink Blush geswatcht op mijn arm. De kleur is een beetje koel roze, met een prachtige glans. Ik hou persoonlijk wel van veel glans, dus een glanzende blush scoort bij mij meestal hoger dan een matte blush.

Pavèz Happy Pink Blush

Op de foto hierboven draag ik geen blush. Ik heb wel al wat bronzer en highlighter op.

Pavèz Happy Pink Blush

Hierboven heb ik de Pavèz Happy Pink Blush. Let op, want hij is erg sterk gepigmenteerd. Je hebt dus maar een heel klein beetje nodig om je wangen een subtiel kleurtje te geven. Gebruik ook best een zachte kwast voor een natuurlijk resultaat.

Pavèz Happy Pink Blush

Ik vind de kleur perfect: dit is echt een blush die ik elke dag zou kunnen dragen. Hij is een stukje koeler dan mijn normale everyday blush, maar dat vind ik er zelfs wat natuurlijker uitzien. En dan de glans, prachtig!

Pavèz Happy Pink Blush

Om af te sluiten toon ik ook nog snel even deze twee correctors en drie veils. Hierboven zie je sample potjes, maar je kan ze dus ook in full-size bestellen.

 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.