Healthbox Juli

Maandag toonde ik je al in een video welke producten er in de ‘special edition‘ van de Healthbox – namelijk de Healthbox By Faya – zat. Vandaag wil ik ook met je delen wat er in de ‘normale’ Healtbox van deze maand zit. Terwijl de Healthbox By Faya mijn conditie vooral zou verbeteren, zat de normale Healthbox eerder vol met food! Lees snel verder als je wil weten wat er in de Healtbox van juli zat!

Healthbox Juli

De Healthbox werd deze maand gevuld in samenwerking met Green Gypsy, een blog én webshop met allemaal healthy food! Gezondheid, groen en natuur staan centraal deze maand. En het thema is ook fantastisch: BBQ! Ideaal voor deze heerlijke zomerdagen!

Healthbox Juli

Ik vind het altijd zo enorm spannend om boxen als deze uit te pakken, en hoe leuk ziet deze doos eruit? De producten zijn zorgvuldig en mooi ingepakt.

Healthbox Juli

Ik krijg echt weer honger als ik naar deze foto kijk. Alles ligt zo netjes naast elkaar en ziet er enorm uitnodigend uit!

Healthbox Juli

Als eerste neem ik er een potje voedingssupplementen bij. Dit is de Orthica Multi Energie, die een complete aanvulling ter ondersteuning van het energieniveau zou bieden. In de Healthbox By Faya zaten al drie potjes met voedingssuplementen, dus ik heb er voorlopig genoeg!

 • Orthica Multi Energie, €10,85

Healthbox Juli

In de box zitten ook twee 2BSlim sauzen. Links zie je barbecue, en rechts ‘yonnaise’. Beide sauzen bevatten 0% vet (wow, echt?) en zijn suikervrij. Deze sauzen zijn trouwens verkrijgbaar bij Body en Fit Shop, waar een tegoedbon van in de Healthbox By Faya zat!

 • 2BSlim Barbecue, €3,15
 • 2BSlim Yonnaise, €3,90

Healthbox Juli

Uiteraard heb ik de beide sauzen zorgvuldig geprobeerd bij mijn eerstvolgende BBQ-feestje! Barbecue-saus eet ik persoonlijk echt nooit, maar toch heb ik deze van 2BSlim geproefd. Hij was best lekker! De Yonnaise is ook wel lekker, maar echt vergelijkbaar met mayonaise is hij niet. De Yonnaise is – ondanks dat hij suikervrij is – een stuk zoeter, maar dat heeft wel iets!

Healthbox Juli

Toen ik dit blikje zag liggen, kon ik me bijna niet inhouden om het meteen open te maken en in één keer op te drinken. Ik maakte deze foto’s namelijk op een erg warme dag, en ik had zoveel dorst! Dit blikje Tranquini Jade is zelfs in een aantal supermarkten verkrijgbaar en smaakt heerlijk fris naar groene thee. Het duurde niet lang voor deze op was!

 • Tranquini Jade, €1,29

Healthbox Juli

Deze twee potjes kruiden zijn verkrijgbaar in de webshop van Green Gypsy. De twee varianten die in de Healthbox van juli zaten waren ‘hoer op de grill’ en ‘marineer je gek’.

 • Green Gypsy Hoer Op De Grill, €3,75
 • Green Gypsy Marineer Je Gek, €3,75

Healthbox Juli

Om de blikjes kruiden aan een test te onderwerpen, maakte ik groentenbrochettes en bestrooide ik er een paar rijkelijk met de kruiden. En hm, ze waren erg geslaagd! Mijn favoriet is ‘marineer je gek’!

Healthbox Juli

Toen ik de Healthbox in ontvangst nam, dacht ik meteen: wat is deze zwaar! Ik had hem bijna helemaal uitgepakt toen ik onderaan deze zware plaat nog zag liggen. Ik moest even wat lezen voordat ik doorhad wat het eigenlijk was. Het is een Himalaya Zoutplaat, die je kan gebruiken tijdens het koken.

 • BodyRevitaliser Himalaya Zoutplaat, €19,99

Healthbox Juli

Himalayazout is een kristal dat vol zit met mineralen. De steen heeft een zoute smaak, en is blijkbaar ideaal om eten warm of koud mee te houden.

Healthbox Juli

Je kan hem gebruiken als plaat om dingen koel te houden door hem in de vriezer te bewaren. Dat lijkt me ideaal om sushi op te zetten, dus ik ga hem binnenkort gebruiken wanneer we nog eens sushi maken! Je kan hem ook gebruiken om op te koken of om dingen warm op te houden. Je kan hem in de oven zetten, want hij kan tot 480°C warm worden! Naast het gezondheidsvoordeel dat himalayazout biedt – de mineralen worden overgedragen naar je eten, en in je lichaam – versterkt het ook de smaak!

Healthbox Juli

Het laatste product in de Healthbox van juli, is deze Paleo Broodmix. Het is eigenlijk heel simpel: een zakje vol zaadjes, pitjes, noten en veenbessen. Het leuke eraan is dat je supergemakkelijk zelf een brood kan maken door eieren en olie toe te voegen!

 • Paleo Broodmix, €6,65

Healthbox Juli

Ongeduldig als ik ben, kon ik weer niet wachten om dat brood te maken. Ik eet echt supergraag dit soort dingen, en het brood was een van de simpelste dingen die ik ooit heb gemaakt. Het resultaat was wel wat anders dan een brood, ik zou het eerder een notencake noemen, maar ik heb er echt van genoten! De dagen erna heb ik een sneetje van dit ‘brood’ als ontbijt gegeten, en ik zat altijd tot de middag vol!

Verder zat er nog een kleine ‘zaadbom’ in de box, met een bonnetje voor 25% korting op zaadbommen!

Conclusie

 • Prijs van de box: €24,95
 • Waarde van de box: ongeveer €55
 • Aantal items in de box: 9
 • Mijn favoriete item: de Himalaya Zoutplaat, wat een cool ding!
 • Mijn score: 9/10

Ik ben onder de indruk van de Healthbox van juli. Ik heb alle items meteen kunnen testen, en dat vind ik het grootste voordeel: het zijn allemaal producten die zowat iedereen écht kan gebruiken. Bovendien is hij meer dan dubbel zoveel waard als je ervoor betaalt. Bestel hem op de website van Healthbox!

Wat vind jij van de inhoud van de Healthbox deze maand?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.