Nude Audio Bluetooth Speaker

Ik luister enorm graag naar muziek. Als ik aan het werken ben, heb ik echt muziek nodig om me te concentreren, en tijdens het opruimen zet ik altijd een leuk nummer op om me te motiveren. Toch zet ik niet heel vaak muziek op, omdat ik het niet fijn vind klinken door de speakers van mijn smartphone of laptop. En toen kwam ik een superleuke bluetooth speaker tegen. Ik wil hem vandaag graag aan je laten zien, dus lees snel verder!

Nude Audio Bluetooth Speaker

Zijn volledige naam is de Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker en ik heb hem in de kleur Mint. Hij zit verpakt in een erg stevige doos, die er best luxueus uitziet. Deze speaker vond ik op gsmpunt.nl, waar hij momenteel in promotie staat! Op die website vind je trouwens nog veel andere bluetooth speakers en natuurlijk ook telefoonhoesjes en veel andere dingen!

  • Nude Audio Bluetooth Speaker, €59,95 (i.p.v. €99,95) bij gsmpunt.nl

Nude Audio Bluetooth Speaker

Op de verpakking staan er enkele specificaties:

  • Waterproof: je kan hem meenemen onder de douche, maar in het zwembad laten vallen wordt afgeraden;
  • Bluetooth 4.0;
  • Speakerphone;
  • 8 uur speeltijd.

Nude Audio Bluetooth Speaker

Toen ik hem voor het eerst uit de doos nam, wist ik niet meteen of hij fijn zou zijn. Hij is echt wel heel klein, zou hij wel zo goed werken als geclaimd wordt? Maar toen ik hem probeerde, merkte ik dat hij veel kracht heeft. Hij is oplaadbaar via een mini-usb kabeltje, en verbindt zonder moeite via de bluetooth met mijn gsm. En hij kan luid. Heel luid.

Nude Audio Bluetooth Speaker

Sinds ik hem heb, en dat is al een paar weken, gebruik ik hem bijna elke dag. Het is zo gemakkelijk om hem aan te zetten, en dan op mijn gsm de muziek te kiezen. Bovendien neem je hem zo mee, want hij past zelfs in mijn achterzak. Ook buiten klinkt mijn muziek nu mooi, en luid!

Nude Audio Bluetooth Speaker

En behalve dat hij super handig is en perfect geluid heeft, ziet hij er ook nog eens enorm leuk uit! De kleur mint is zo cute, hij ziet er vrolijk uit en past perfect bij de zomer.

Nude Audio Bluetooth Speaker

Conclusie

Vroeger zette ik enkel soms de radio op, maar nu luister ik zonder problemen mijn eurosong muziek, en alles waar ik op dat moment zin in heb! Ik ben niet echt een kenner van speakers, maar zelfs mijn broer – en die is muzikant – vond het geluid supergoed. De Nude Audio Bluetooth Speaker is klein en schattig, heeft een leuk kleurtje, verbindt gemakkelijk met mijn gsm en gaat acht uur mee. Echt een fijn ding, dit! Als ik hem een score moet geven, geef ik hem een 9/10, met als enige nadeel de prijs. Maar dan nog: ik vind hem zijn prijs zeker waard.

Gebruik jij een bluetooth speaker?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.