Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Porter

Ik vertelde je onlangs al over een uiterst luxueus persevent waarop ik aanwezig mocht zijn. Tussen de ontelbare goodies die ik mee naar huis nam, zat een klein tasje met twee producten van Givenchy. Ik heb nog geen makeup producten van Givenchy geprobeerd, maar mijn favoriete parfum is van Givenchy. Ik was dus enorm enthousiast om kennis te maken met hun makeup, en ik hoop dat jij dat ook bent! Lees snel verder.

Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Emporter

Behalve het stijlvolle tasje, dat ik uiteraard ga gebruiken om mijn makeup in te stoppen, kreeg ik ook een luxe sample van de Givenchy Noir Couture Volume Mascara en de Le Rouge à Porter mee naar huis.

Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Porter

Laten we beginnen met de Noir Couture Volume Mascara. Dit is een sample, maar hoe mooi ziet de huls eruit? Hij straalt echt pure luxe uit, wat een kunstwerkje! Ik hou ervan als producten er zo indrukwekkend uitzien.

Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Porter

Volgens Givenchy is deze mascara ultrazwart, en instant volume en een gesofisticeerde, extreme blik. Het borsteltje is speciaal vormgegeven voor extra volume. Je ziet het niet omdat er mascara over de haartjes zit, maar enkel het middelste deel van het borsteltje is zwart. De andere haartjes zijn wit. De witte haartjes zouden de wimpers moeten scheiden, en de zwarte zorgen voor de juiste hoeveelheid mascara.

Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Porter

Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Porter

Op de foto’s hierboven draag ik geen mascara. Ik heb van mezelf best volle en lange wimpers, en voor mij is het niet supermoeilijk om een mascara te vinden die oké is. Toch ben ik altijd op zoek naar een mascara die écht intens is: diep zwart, een mascara die mijn wimpers lang en vol maakt en prachtig krult.

Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Porter

Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Porter

En op de foto’s hierboven heb ik de Givenchy Noir Couture Volume Mascara gebruikt.

Wauw, wat een effect! Mijn wimpers zijn echt intens, zoals ik het hierboven beschreef. Ik ben echt onder de indruk: mijn wimpers zien er echt héél lang uit en ook erg gekruld. Ja, ik ben tevreden!

Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Porter

Le Rouge à Porter is ‘de ultieme balans tussen een lipstick en een verzorging’. Hij zit verpakt in een ongelooflijk luxueus ogend doosje, dat er stijlvol uitziet in élk tasje. Het uitpakken was een feestje!

Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Porter

Ik kreeg de kleur N103 – Beige Plumetis, een vrij lichte, roze kleur. Ik was meteen een beetje bang, want roze en licht zijn niet echt altijd mijn eerste keuze. In de huls ziet de kleur er wel echt héél mooi uit.

Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Porter

Op de foto hierboven heb ik de Le Rouge à Porter geswatcht op mijn arm. De dekking is niet perfect, maar dat had ik ook niet verwacht: het is een soort gekleurde lippenbalsem.

Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Porter

Op mijn lippen vind ik het kleurtje uiteindelijk nog wel leuk, alleen vind ik het jammer dat hij niet heel mooi dekt. Maar anderzijds voelt hij wel ongelooflijk zacht en comfortabel op mijn lippen.

Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Porter

Qua kleur vind ik hem zeker niet perfect voor mij, daarvoor is hij gewoon nét wat te licht. Maar echt lelijk vind ik hem ook niet.

Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Porter

Nu ik deze Givenchy Le Rouge à Porter heb geprobeerd, ben ik overtuigd dat ik volgende keer bij de parfumerie eens ga kijken naar de andere kleurtjes. Zo’n comfortabele lipstick is echt iets voor mij.

Givenchy Le Noir Couture + Le Rouge à Porter

Conclusie

Mijn eerste kennismaking met de makeup van Givenchy is zeker positief. De Noir Couture Volume Mascara eindigt zonder twijfel bovenaan mijn lijstje met favoriete mascara’s. Hij geeft mijn wimpers lengte, volume en een intens zwarte kleur. Ik geef hem dan ook een 10/10. De Le Rouge à Porter vind ik ergens heel fijn, omdat hij héérlijk zacht aanvoelt op mijn lippen en inderdaad de mooiste balans is tussen een lipstick en een verzorging. Toch vind ik dat hij net wat beter had mogen dekken, want van dichtbij ziet het er niet perfect uit. Ik geef hem daarom een 8/10.

Heb jij de makeup van Givenchy al eens geprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.