Silkesnaps Juli 2016

Juli was zo’n fijne maand! Ik had vakantie, dus ik heb zoveel dingen kunnen doen die ik al lang wou doen. Ik heb eindelijk echt kunnen ontspannen, en alles onder controle kunnen krijgen. Heerlijk! Vandaag deel ik je enkele snaps van de voorbije maand, zodat je een beetje weet waarmee ik me heb bezig gehouden. Lees snel verder!

Silkesnaps juli 2016

Ik vertelde het al in mijn hotspot-artikel: ik werk deze zomer mee achter de bar in de zomerbar van Schoten. Ik heb heel veel geluk, want het t-shirt dat we daar dragen is leuk! En ook de sfeer is er zalig, en daardoor woon ik tegenwoordig praktisch op Schoten Bad. Als je er nog niet geweest bent: zeker doen!

Silkesnaps juli 2016

Ik kreeg een nieuw spelletje van Goliath opgestuurd. Het heet Smackies en het lijkt belachelijk, maar het is verslavend! Met de pijltjes moet je op de roos gooien, het is eigenlijk gewoon darts, maar dan minder gevaarlijk. Iedereen die bij mij thuis kwam, begon spontaan te gooien! En ik moet eerlijk toegeven: ik ben er niet heel goed in…

Silkesnaps juli 2016

Misschien weet je dat ik even geleden in een videoclip heb meegespeeld. Nu heeft de artiest een EP uitgebracht, en superlief: ik heb een exemplaar gekregen! Als je zijn muziek wilt horen, klik hier.

Silkesnaps juli 2016

Op dit moment is Bruno op reis met mijn ouders, dus ik moet hem al bijna twee weken missen (vreselijk!). Deze foto maakte ik nadat het zoontje van een vriend Bruno zijn medaille om deed. Hij droeg de medaille met zoveel trots, het was echt schattig!

Silkesnaps juli 2016

Ik heb hem al voorbij zien komen bij een aantal bloggers, en ik heb hem ook opgestuurd gekregen. Dit is de lippenbalsem van Decubal. Jordi heeft hem voor mij uitgetest, en hij beviel erg goed! Zijn lippen zagen er na één keer al beter uit, en na een paar dagen had hij zelfs bijna geen velletjes meer – en dat is voor hem echt speciaal.

Silkesnaps juli 2016

En ja: ik doe volledig mee met de Pokémon hype! Ik ben nog maar level 6, en zeker geen die-hardspeler, maar ik heb toch al wel veel Pokémon, al zeg ik het zelf!

Silkesnaps juli 2016

En ik was supertrots toen ik mijn eerste Hypno ving!

Silkesnaps juli 2016

Onze kat, Takkie, is de laatste tijd nogal aan het snurken. Ze lijkt wel verkouden te zijn, maar het is al een tijdje bezig. Ze vond het verschrikkelijk, maar uiteindelijk hebben we haar meegekregen naar de dierenarts. Ze was heel flink en ze heeft antibiotica gekregen. Ondertussen is ze al een stuk beter!

Silkesnaps juli 2016

Ik vind het heerlijk om een douchegel te gebruiken die lekker ruikt. Deze hypo-allergene douchegel van Le Petit Marseillais bevat aloë vera-zeep en ruikt superfijn! Het is een nieuwe douchegel, maar als je hem al ergens zou tegenkomen: ruik even!

Silkesnaps Juli 2016

Kei lief: omdat ik onlangs een artikel schreef over Talking Tables kreeg ik een pakketje met spulletjes als bedankje. Ik kreeg een aantal items uit de Fluorescent Floral range, waar ik heel blij mee ben. Ik kan ze zeker nog gebruiken, bedankt!

Silkesnaps juli 2016

Afsluiten doen we met deze foto met véél te veel show. Als de zon hard schijnt, draag ik liefst iets op mijn hoofd omdat ik anders nogal snel last krijg van hoofdpijn. Bij gebrek aan beter zette ik even deze prachtige pet op, en in combinatie met de zonnebril had ik net iets té veel swag.

Heb jij nog avonturen beleefd de voorbije maand? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.