Favorieten Juli 2016

Ik word echt zo blij van deze zomermaanden: veel tijd om te doen wat je wilt, warme dagen en kleurrijke en lichte makeup. In juli heb ik opnieuw heel wat nieuwe dingen geprobeerd, en de vijf items die ik je vandaag laat zien zijn overduidelijk favoriet. Vrijdag deelde ik al mijn Silkesnaps, en vandaag mijn vijf favorieten van juli. Lees snel verder als je wilt weten wat mijn favorieten waren!


Favorieten Juli 2016

Dit waren ultieme favorieten in juli! Van links naar rechts:

  1. Ikhebeenbril.nl Baller Revo zonnebril;
  2. Pavèz Minerale Foundation;
  3. CATRICE Speed Star mascara;
  4. iWhite Whitening producten;
  5. Repetto Concrète Solid Perfume.

Repetto Concrète Solid Perfume

Favorieten Juli 2016

Ik wist wel dat het bestond, maar ik besefte echt niet hoe handig het was: een vaste parfum. Dit is de Repetto Paris Concrète Solid Perfume, en hij zit in een klein en schattig doosje. Het product heeft een soort stevige crème, gel-achtige structuur, en de geur is hemels: zoet, elegant en stijlvol. Ik had persoonlijk nog nooit de geuren van Repetto geroken, maar als je ze tegenkomt moet je er zeker eens aan snuffelen!

iWhite Producten

iWhite Producten

Het is al lang geleden dat ik voor het eerst de producten van iWhite testte, maar nog steeds ben ik onder de indruk van het resultaat dat ik kreeg. Nog altijd gebruik ik de producten en mijn tanden zijn tot op de dag van vandaag witter dan ooit. Ik weet dat ik er al vaak over heb geschreven, maar mensen vragen tegenwoordig zo vaak hoe ik mijn tanden zo wit krijg. Bij deze: iWhite. Ook leuk: momenteel krijg je 30% korting op de website!

CATRICE Speed Star Mascara

CATRICE Speed Star Mascara

Tegenwoordig zijn budget mascara’s vaak net zo goed als high-end mascara’s. En omdat ik elke dag mascara draag, zou ik zoveel geld kwijt zijn als ik élke keer een high-end mascara zou moeten kopen. Daarom hou ik mijn everyday look zo budgetproof mogelijk, en met deze CATRICE Speed Star Mascara bespaar ik geld én krijg ik volle en lange wimpers. Deze is naast mijn essence Lash Princess mascara echt favoriet.

  • CATRICE Speed Star Mascara, €4,59

Pavèz Minerale Foundation

Pavèz Minerale Foundation

Deze had je waarschijnlijk al zien aankomen. Tenminste, dat hoop ik: ik was zo enthousiast over deze foundation op Silkeblogs en op Instagram dat je hem wel moét hebben gezien. Lees gewoon mijn artikel over de Pavèz Minerale Foundation en laat je overtuigen.

  • Pavèz Minerale Foundation, €14,95

Ikhebeenbril Baller Revo

Ikhebeenbril Baller Revo

Deze zonnebril heeft me al ZO ENORM VEEL complimenten opgeleverd, ik durf hem bijna niet meer te dragen omdat ik dan altijd zoveel complimenten krijg. Het tortoise montuur, de blauwe spiegelglazen, de gouden brug, hij is perfect!

Wat waren jouw favorieten de voorbije maand? Heb je nog aanraders die ik moet proberen? Laat het me zeker weten!

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.