Make-Up Studio Peach Passion & Golden Glamour

Ik vind het fantastisch als je zelf een palette kan samenstellen. Hoe vaak gebeurt het dat je een palette koopt, en dat er toch een of twee kleurtjes tussenzitten die je minder vaak gebruikt dan de andere? Onlangs was ik bij Make-up Studio naar de oogschaduws aan het kijken, en er waren twee kleurtjes waar ik meteen verliefd op werd. Toen ik ontdekte dat je ook bij Make-up Studio een palette kon samenstellen – en meer zelfs: je hebt zelfs een palette van twee kleurtjes – moest ik dus niet lang nadenken. Lees snel verder!

Make-Up Studio Peach Passion & Golden Glamour

Je kan kiezen tussen heel wat lege paletten bij Make-up Studio, er zijn er zeven verschillende in totaal. In het kleinste palette kan je twee refills plaatsen, in het grootste wel 15! Ik koos voor het kleine palette met twee ronde oogschaduwplekjes.

Make-Up Studio Peach Passion & Golden Glamour

Het palette zelf ziet er erg stevig en professioneel uit. Make-up Studio is dan ook een van de meer professionele makeup-merken. Het oppervlak is mat, en het logo van Make-up Studio staat in het palette gedrukt. Het palette is ook ongelooflijk stevig en sluit fijn.

Make-Up Studio Peach Passion & Golden Glamour

In het palette is plek voor twee ronde oogschaduw refills en een klein kwastje. Ik weet niet vanbuiten of er bij Make-up Studio zelf zo’n klein kwastje te vinden is, maar ik vind er vast een in mijn verzameling. En uiteindelijk gebruik ik toch veel vaker een grote kwast dan zo’n klein onhandig dingetje!

Make-Up Studio Peach Passion & Golden Glamour

En dit zijn de twee kleurtjes die ik koos. Wat zijn ze mooi, hé? Ik koos voor twee Lumière Refills. Links zie je Peach Passion en rechts zie je Golden Glamour.

Make-Up Studio Peach Passion & Golden Glamour

De oogschaduws bevestigen gaat heel gemakkelijk. Onderaan de oogschaduws zit een stukje plakband waarmee je ze vastkleeft aan het palette. Na het vastkleven zitten ze stevig vast.

Make-Up Studio Peach Passion & Golden Glamour

Op de foto hierboven heb ik de twee tinten geswatcht. De twee kleuren zijn stevig gepigmenteerd, maar vooral de prachtige glans valt op. Ik koos deze twee kleuren niet voor niets: het zijn allebei multifunctionele tinten. Peach Passion (links) kan je gebruiken als highlighter of zelfs blush, en Golden Glamour (rechts) is niet enkel een intense oogschaduw, maar ook een opvallende highlighter! Ik test deze twee tinten vandaag dan ook als blush en highlighter.

Make-Up Studio Peach Passion & Golden Glamour

Op de foto hierboven heb ik enkel foundation op. Nog geen blush of highlighter.

Make-Up Studio Peach Passion & Golden Glamour

Hierboven heb ik Peach Passion als blush aangebracht. De kleur is érg subtiel, maar daardoor geeft hij een prachtig natuurlijk resultaat. Let ook op de glans die hij nu al aan mijn wangen heeft gegeven. Mijn wangen zien er vol en fluffy uit.

Make-Up Studio Peach Passion & Golden Glamour

Op de foto hierboven heb ik Golden Glamour gebruikt als highlighter om de look af te maken. Golden Glamour geeft een vrij heftige en erg warme glans, hij is verre van subtiel. Ik vind het fantastisch!

Make-Up Studio Peach Passion & Golden Glamour

Conclusie

Met de Make-Up Studio Peach Passion & Golden Glamour oogschaduws als blush en highlighter krijgen mijn wangen een intense glowPeach Passion geef mijn lichte huid de ideale hoeveelheid kleur en een opvallend halo effect. Met Golden Glamour erbij als highlighter is mijn very dewy look helemaal af. In totaal kost de combinatie van het lege palette en de twee Lumière Refills €34,70, en dat vind ik best een redelijke prijs. Ik geef de twee kleuren allebei een 9/10.  Ik kijk er al naar uit om nog een palette van Make-up Studio samen te stellen!

Welke producten van Make-up Studio vind jij fijn? Heb jij al eens zelf een palette samengesteld?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.