BE Creative Highlighting Powder 002 Beige Gold

BE Creative is het makeupmerk van Ici Paris XL, en deze herfst worden er een aantal nieuwe producten gelanceerd. Hun prachtige Highlighting Powder krijgt er onder andere een nieuw kleurtje bij. De roze variant was al langer favoriet, en nu is er ook een bronze kleur: Beige Gold. Ik was bij de lancering van de nieuwe producten, en kreeg de BE Creative Highlighting Powder 002 Beige Gold mee naar huis. Vandaag mijn oordeel; lees snel verder!

BE Creative Highlighting Powder 002 Beige Gold

De verpakkingen van de makeup van BE Creative Make Up zien er allemaal clean en professioneel uit. De ‘originele’ versie van de highlighter – met een roze kleur – was al erg populair en dat begrijp ik! Hij heeft iets weg van de Shimmer Bricks van Bobbi Brown en die zijn fantastisch! De kleur Beige Gold is verkrijgbaar vanaf 1 september bij Ici Paris XL.

BE Creative Highlighting Powder 002 Beige Gold

De highlighter komt uit in de herfst en dat is niet voor niets: de herfst is toch wel hét seizoen voor warme tinten als bruin, donkergroen, brons en rood. Een warme highlighter kan dan ook niet ontbreken. Volgens BE is de highlighter geschikt voor elke huidskleur, maar flatteert hij warme huidtinten het meest.

BE Creative Highlighting Powder 002 Beige Gold

Wat me meteen opviel aan de highlighter was het patroon, zo mooi! Ik hou van geometrische vormen, en deze kunnen me dan ook helemaal bekoren. De highlighter bestaat uit vijf verschillende kleurtjes, die je apart zou kunnen gebruiken, maar het beste kan mengen voor een prachtige glow. Van links naar rechts gaan de tinten van wit naar warm bruin.

BE Creative Highlighting Powder 002 Beige Gold

Ik heb de tinten elk apart op mijn arm geswatcht, maar niet elke kleur is even opvallend. Je moet echt heel goed kijken voordat je alle kleurtjes apart ziet. Helemaal links heb ik de kleuren allemaal gemengd en daar zie je wel duidelijk wat van terug: een gouden glans. Wat ik fijn vind aan deze highlighter is dat hij niet bestaat uit shimmers, maar echt een kleur met glans geeft.

BE Creative Highlighting Powder 002 Beige Gold

Ik heb de kleurtjes ook op mijn ooglid aangebracht, maar op foto zie je daar nagenoeg niets van terug. In real life geeft het niet heel veel kleur of diepte, maar mijn oogleden glanzen wel subtiel en dat is best mooi.

BE Creative Highlighting Powder 002 Beige Gold

En dit is hoe hij eruitziet op mijn jukbeen. De glans is niet superopvallend als bij de Mary Lou-Manizer van TheBalm, maar hij geeft wel die subtiele warme glow.

BE Creative Highlighting Powder 002 Beige Gold

Voor mij is dit de ideale highlighter voor een normale dag: ik draag bijna altijd een glanzende blush, dus een highlighter die té opvallend is, kan mijn gezicht er wel eens doen uitzien als een discobol. De combinatie van mijn dagelijkse blush en deze BE Creative Highlighting Powder 002 Beige Gold vind ik prachtig subtiel, maar toch glowy.

Conclusie

Ik vind de BE Creative Highlighting Powder 002 Beige Gold erg fijn voor iedere dag. Het is een highlighter die een natuurlijke en subtiele glans geeft, maar die ook de nodige warmte aan mijn gezicht kan geven. Ideaal voor de herfst, dus ik vind hem zeker goed gekozen! Het pigment is niet heel sterk, wat goed is aangezien het een subtiele highlighter moet geven, maar het was wel leuk geweest als ik er ook een ooglook mee zou kunnen maken. Ik hou namelijk van multifunctionele producten! Ik geef de BE Creative Highlighting Powder 002 Beige Gold een 8/10.

Wat vind jij van de BE Creative Highlighting Powder 002 Beige Gold? Ga jij hem uitproberen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

 • Elles schreef:

  Hmmm, ik weet het niet. Bij jou staat hij prachtig maar ik denk dat ik op zoek ben naar meer glow! Ik wil graag een discobal zijn :).
  Liefs,
  Elles

 • Suzanne schreef:

  Jammer dat het niet goed vast te leggen is, maar ik hou sowieso van highlighters. Ik gebruik ook regelmatig een highlighter op het ooglid voor een net meer wakker effect.

 • Jolanda schreef:

  Ontzettend mooi en een heel subtiel resultaat. ?

 • hilde schreef:

  Ligt een beetje aan de prijs of ik zoiets zou aanschaffen. Ik kom geregeld bij Ici, maar Be Creative heeft mij eigenlijk nog nooit echt getrokken. Dit ziet er wel als een leuk product uit, maar niet spectaculair.

 • Caitlyn schreef:

  De verpakking vind ik in ieder geval tof, maar ik vind hem toch net iets te duur. BE Creative is een merk dat ik amper ken en voor dat geld kan ik bij bekendere merken ook een mooie highlighter scoren. Wel heel leuk dat hij warm is, je ziet toch heel vaak vooral koele highlighters terugkomen.
  xx

 • Mariska schreef:

  Zelf houd ik van een super felle glow maar subtiel kan ook heel mooi staan. Vind het een mooie highlighter, net als je foto’s! (Heb trouwens het pakketje van de winactie opgehaald, super bedankt! <3 )

 • Teddy schreef:

  Het effect is erg mooi en natuurlijk!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.